Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mondjuk nekem még új a rendszer is ,ilyenkor persze a win is jobban hasít,majd meglátom pár hét hónap után.Egyelőre élvezem hogy minden kicsit gördülékenyebb,az asztali rendszerrel kompatibilisebb.
Nekem az Onda v80 plus 80 $ volt ,vámon átcsúszott,így igazán jó vétel volt,egyébként ajánlom is másnak főleg ennyiért,volt melette hi8 is de ondának sokkal szebb a kijelzője a szinek a helyükön vannak persze ez lehet pédányfüggő is,nem melegszik.Benchmark szerint kissé lassabb.A vas ezeken a kinaiakon nem annyira optimalizált lehetne gyorsabb is,legalábbis azt látom hasonló hardverrel komolyabb gyártók sokkal több pontot érnek el benchmarkokon.Meg ilyen gikszerek előfordulnak hogy win recoveryvel android is kuka
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
Dr.NX