- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
pckownz #7068 üzenetére
Igen, a Skype az kényes dolog a táblákon, de a minőségi gépeken megy. Az olcsóbb gépeken meg én is reménykedek, hogy lesz értelmes alternatíva, mint pl. a Google Talk videótelefonálás része.
Office nézegetésére ott a Documents To Go, meg egyéb gyártók alkalmazása,pl. a Huawei office programja, szerkesztésre meg Google Docs. Bár a Google Docs még talán igényel netkapcsolatot, de ha jól emlékszem akkor olyat olvastam, hogy megoldják ezt a HTML5 offline funkciójával.
Az én véleményem szerint, amit egy táblával meg lehet valósítani, azt már most tudja. Értelemszerűen munkára nem alkalmas, vagy legalábbis elég korlátozottan, mert egy ilyen gépen kinek lenne türelme akár Photoshop-hoz, videóvágáshoz, animáláshoz. Lehet, hogy jó lesz a Windows 8 (bár VirtualBox-ban kipróbálva nekem nem jött be a mostani verzió), lehet, hogy még jobban elterjed miatta a táblaPC, de szerintem érdemben nem tudja növelni a használhatóságot. A sok mag is jó dolog, mint pl. a Tegra 3, de aki játszani akar, az szerintem nem egy 150 000 Ft-os táblát fog venni, hanem egy XBox-ot vagy egy PS3-at.
szerk.: Rendszergazdáknak hasznukra lehet munka kategórián belül az SSH kliens vagy a távoli asztal kliens. Ezen kívül sok munkával kapcsolatos dologra nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest