- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben001
tag
válasz
cidalain #68271 üzenetére
Magyarországon vettem privát egy embertől. Mivel előtte megnéztem itt-ott mit is veszek már szinte biztos voltam benne, hogy 2 verzió létezik ebből a fajtából az egyik a reális tulajdonságokkal rendelkező a másik meg az enyém ami szoftveres rásegítést kapott. Az antutu teszttől ami gyárilag telepítve van és 83000+ pontot csinált nem vágtam hanyatt magam de a vásárlásnál kipróbáltam és a tapasztalt sebesség ekkora kijelzővel nekem elégnek tűnt ennyi pénzért. Újonnan az e-bayről 23k -körül lehetett ilyet kapni a nem buherált változatból de én aliexpresses vagyok
Egyébként a játékokat elég jól viszi, nem volt olyan Angry birds amibe beleakadt volna.
1 évet kibír ha nem ejtem le vagy a fiam nem harapja át mint a lenovoját merthogy a telepod miatt erre a tabra is rájár.
A lényeg, hogy nincs egyszerű megoldás az újra partícionálásra mint a pendrive- oknál.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Raspberry Pi
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Renault, Dacia topik
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest