Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben001
tag
válasz
cidalain #68271 üzenetére
Magyarországon vettem privát egy embertől. Mivel előtte megnéztem itt-ott mit is veszek már szinte biztos voltam benne, hogy 2 verzió létezik ebből a fajtából az egyik a reális tulajdonságokkal rendelkező a másik meg az enyém ami szoftveres rásegítést kapott. Az antutu teszttől ami gyárilag telepítve van és 83000+ pontot csinált nem vágtam hanyatt magam de a vásárlásnál kipróbáltam és a tapasztalt sebesség ekkora kijelzővel nekem elégnek tűnt ennyi pénzért. Újonnan az e-bayről 23k -körül lehetett ilyet kapni a nem buherált változatból de én aliexpresses vagyok
Egyébként a játékokat elég jól viszi, nem volt olyan Angry birds amibe beleakadt volna.
1 évet kibír ha nem ejtem le vagy a fiam nem harapja át mint a lenovoját merthogy a telepod miatt erre a tabra is rájár.
A lényeg, hogy nincs egyszerű megoldás az újra partícionálásra mint a pendrive- oknál.
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 4
- Mozilla Firefox
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó iPad Pro 11 hüvelykes (2. generációs)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock UD22
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest