Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
pixelmester. #65226 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Macbook van, iPad 2 van, de a leváltására valahogy nem iPad-ot keresek...szintén az iOS korlátoltsága miatt.
Nálam most a Huawei M2 és az Asus Memo Pad 8 ME581CL van képben. Egy ideig gondolkodtam az X2-n is, de az nekem már kicsi lenne. Nem egy nagy telefont keresek, hanem egy kis tabletet...bár lehet hogy ezekkel a 8-asokkal is lehet telefonálni.
A Huawei M2-ből a Vodafonos-t néztem ki. Legkisebb vagy közepes net csomaggal. 24 hónapi részletre 24 ezres előleggel, összesen olyan 96 ezer Ft lenne a tablet.
Az Asus meg Edigital-os 80.000Ft.
Gyakorlatilag +16 ezer az M2.
Ami + az a jobb hangzás, külön audiochip jobb hangszorók, ráadásul kétoldalt, vagyis filmnézéshez ideálisabb.
3GB RAM vs 2GB, a Kirin 930 vs Atom valami cpu-gpu részben még nem mélyedtem el. Az M2 full fémburkolatos és számomra a színválaszték is jobb. Mindkettő sanos csak 16GB-os, az SD kártya méret támogatása még ismeretlen.Kár hogy nincs mondjuk egy Asus Zenpad S 8.0-ból, vagy Xiaomi Mipad 2 8-ból LTE verzió.
Néztem LTE nélküli tableteket is, hasonló paraméterekkel, de nem sok van és nem is sokkal olcsóbbak.
Külföldről vásárolva meg nem vágnék bele egy noname kínai tabletbe, érvényesíthető garancia nélkül.
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #65226 üzenetére
Hupsz elirtam:
Tehat, a wifis ipad-ben tenyleg nincs gps?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Hobby rádiós topik
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- iPhone topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest