Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz
laca500 #62764 üzenetére
Á, értem, erről olvastam a saját topikjában.
Az érdekes, hogy az enyém az elsők közötti (februárban vettem), nem különösebben tökölődtem vele és még egy fikarcnyi reklámot nem vettem észre rajta. Azon kívül, hogy én ezt a Battery Doctort, a CM Securityt, és a CM Locker használom védelemnek, csak ezek dobálnak fel reklámokat.
Nekem mos olyan problémám lett vele, hogy elfogyott az az 1GB mem és gondolom ez miatt csinálja a navi progi, hogy ha pl. megszólal elsötétül a kép. Egy darabig ez volt a helyzet, de mostanában már meg sem kell szólalnia, egyszerűen csak elsötétül. A mem elfogyására gyanakszom, de viszont nekem nincs szükségem a 6/7 GB-os elosztásra. Nekem inkáb a navi, a net, a telefon a lényeg. Játszani semmi komoly játékot nem játszom rajta, ezért bőven elég lenne a 11/2 vagy esetleg 10/3 elosztás. -
atala
addikt
válasz
laca500 #62764 üzenetére
Alapból vírusos az op rendszer. Tulajdonképpen nem kártékony vírus, hanem állítólag egy idő után kéretlen reklámok jelennek meg, és magától letölt appokat a gépre.
Viszont!
Az Alcor weboldalán még csak egy 2014 decemberi frissítés van fent. Amivel én vettem, az már egy 2015 márciusi. Tehát az is lehet, hogy javították a hibát.
Én nem vártam meg, míg kiderül, megelőztem a bajt, mert a 9 éves kislányomnak vettem, és nem szerettem volna, ha olyat lát, amit nem kellene.Rootolni kell a készüléket. Ehhez kell egy program a számítógépre, és egy kattintással 2 perc alatt elvégzi magától.
Utána a tabletre le kell tölteni egy fájlkezelőt, és át kell nevezni egy fált.
Pár perc alatt elvégezhető, de lehet, hogy nincs is rá szükség.Van topicja, de ott mindenfélét írtak, még az elején, hogy el kell távolítani a böngészőt, meg ilyesmi, de nem kell.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest