Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz
laca500
üzenetére
Á, értem, erről olvastam a saját topikjában.
Az érdekes, hogy az enyém az elsők közötti (februárban vettem), nem különösebben tökölődtem vele és még egy fikarcnyi reklámot nem vettem észre rajta. Azon kívül, hogy én ezt a Battery Doctort, a CM Securityt, és a CM Locker használom védelemnek, csak ezek dobálnak fel reklámokat.
Nekem mos olyan problémám lett vele, hogy elfogyott az az 1GB mem és gondolom ez miatt csinálja a navi progi, hogy ha pl. megszólal elsötétül a kép. Egy darabig ez volt a helyzet, de mostanában már meg sem kell szólalnia, egyszerűen csak elsötétül. A mem elfogyására gyanakszom, de viszont nekem nincs szükségem a 6/7 GB-os elosztásra. Nekem inkáb a navi, a net, a telefon a lényeg. Játszani semmi komoly játékot nem játszom rajta, ezért bőven elég lenne a 11/2 vagy esetleg 10/3 elosztás. -
atala
addikt
válasz
laca500
üzenetére
Alapból vírusos az op rendszer. Tulajdonképpen nem kártékony vírus, hanem állítólag egy idő után kéretlen reklámok jelennek meg, és magától letölt appokat a gépre.
Viszont!
Az Alcor weboldalán még csak egy 2014 decemberi frissítés van fent. Amivel én vettem, az már egy 2015 márciusi. Tehát az is lehet, hogy javították a hibát.
Én nem vártam meg, míg kiderül, megelőztem a bajt, mert a 9 éves kislányomnak vettem, és nem szerettem volna, ha olyat lát, amit nem kellene.Rootolni kell a készüléket. Ehhez kell egy program a számítógépre, és egy kattintással 2 perc alatt elvégzi magától.
Utána a tabletre le kell tölteni egy fájlkezelőt, és át kell nevezni egy fált.
Pár perc alatt elvégezhető, de lehet, hogy nincs is rá szükség.Van topicja, de ott mindenfélét írtak, még az elején, hogy el kell távolítani a böngészőt, meg ilyesmi, de nem kell.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyúrósok ide!
- OpenWRT topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX