Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunGredy
újonc
válasz
tjb007 #62129 üzenetére
Köszi a választ!
Pontosan mi az oka, hogy a Lollipop és a HDMI nem jár együtt? Egyébként korábban egy Nvidia Shield tabletet akartam venni, de az utolsókat is elvitték már az eredeti árkategóriából, ráadásul azokat vissza is hívták cserére, ha jól tudom aksi hiba miatt.
ÁFA ügyben örülnék, ha nem kellene ráfizetni, mert jelenleg nem tudok 70-nél többet fizetni rá, és ezért akartam EU-n belülről rendelni.Másik kérdés: tételezzük fel, hogy esetleg Android TV is szóba jöhetne. Ez a platform támogatja a tabletes játékokat kontrollerrel, vagy lehet valahol egyáltalán érdeklődni, hogy mik nem lesznek elérhetők? Most is a Shield-re gondolok elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest