Hirdetés
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007
üzenetére
Köszönöm. Azt a 100k-t is igazából tippeltem csak, nagyon vakfolt nekem a mostani tablet generáció

Ipad-tól (meg úgy minden apple terméktől) én sajnos idegenkedem, pont elég nekem cégen belül a windows + WP + droid-os dolgokat fejben tartani, viszont a kamerája jó. De ugye az olcsóbb 16 Gb-os még 720p60 (azt hiszem fullhd 30 fps és lefelé skálázódik egyészen 120 fps-ig) mellett nem sok mindenre elég. Plusz ami még ellene szól, hogy minden kiegészítőt aranyárban mérnek, így az esetleges kellékek, mint pl.: állvány is gondolom sokkal többe lenne, mint a droidos társaihoz. (Egyik kollégának van egy macbook pro-ja, és majd hanyatt estem, amikor megláttam, hogy mennyit kérnek egy nyamvad miniDP->DVI átalakítóért) Bár ez a kolléga a főnök lesz, így ő kevésbé árérzékeny, mint én.

És ha úgy kérdezem, hogy ártól függetlenül van olyan androidos tablet, ami felveszi a versenyt egy Ipad Air 2-vel? Nem kell feltétlenül 120 Fps, szerinte már a 60 is megfelelő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

korrektek 
Dr.NX