- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
Járókeret #54534 üzenetére
Ebből szerintem az következik, hogy billentyűzetre szükséged van és gyakorlatilag az is, hogy windows-ra is szükséged van. Elvileg szóba jöhetne Win 8.1 tablet billentyűzettel. Windows 8.1 tablet már 8" 1280x800 IPS kijelzővel már 100$+ÁFA ártól kapható [link], igaz csak 1 GB RAM-mal és ehhez kellene egy billentyűzet. De reálisan, munka szintű szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez történő használathoz minimum 10"-es transformer tablet kellene [link], az pedig már csak akkor éri meg egy notebook-hoz képest, ha kiemelten fontos, hogy nagyon könnyű legyen és kis helyen elférjen.
-
ClioRS
őstag
válasz
Járókeret #54534 üzenetére
Én nem tudnám elképzelni, hogy helyettesítsem a gépet a tabbal. Volt már csúcsgépem is (Note 10.1 anno annak számított), most egy Galaxy Tab 4-em van, ami középkat, de komoly munkába egyiken sem akartam belekezdeni. Javítgatni, átírni dolgokat jól jöhet (mondjuk ha 4" feletti telód van, akkor ezt azzal is meg lehet csinálni), de, hogy egy gépet kiváltson, azt kizárt dolognak tartom
De ez az én véleményem, lehet, hogy más ügyesebb nálam, és jobban bejön neki a tabos mókolás, nekem nem helyettesíti a billt meg az egeret az érintőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gaming notebook topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Padavan firmware
- E-roller topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest