- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxdog
csendes tag
válasz
NoMagix #54057 üzenetére
Holnap lesz egy hete, hogy nálam van a Primus.
Edigi tapasztalatok:+.
Nem recseg, nem ropog, (nem csavargatom!).+
Kijelző hibátlan, szép kép.+
Egy pillanat alatt indul minden, akadást nem tapasz taltam.+
Egy 3D-s játékot próbáltam, azt simán viszi.+
Wifi: vasbeton födémen keresztül simá működik most már, nem kapcsol szét. ( Router az emeleten, tab a földszinten alatta. A router antennáját fordítottam vízszintesre.) Tapasztalat: Concorde Rokee még ennyit se tud, az AKAI Tab 7800-as viszot még aháztól 10 méterre a ketben is kapcsolódik.
Fogyasztás : Leveszem a töltőről,lerakom, mire visszafordulok már csak 98%. Zuhan 70-ig ott lelassul a csökkenés. Fiss töltéssel becsült hátralévőt időt 1h 20 min-re jelzi. Aztán egy óra mulva meg 3 h. Szerintem nem jó a szoftver.
Készenléti állapotban merült 6,5 óra alatt 10 %-ot. Tegnap felraktam a battery dactari-t, (ami elvileg kilő sok mindent készenlétbe kapcsoláskor) most 11h alatt merült 5%-ot.
Vegyes használat mellett (wifi ment majdnem végig) amit bírt: 11h, 16h, 12h, 21h, (Utolsó a Battery Doctorral).Szerintem hozza a gyári értéket ("akár 6h "). (A PIPO ra 5h-t adnak meg).
Első két nap készenlétből indokolatlanul kikapcsolt teljesen. (nem volt lemerülve az aksi). A bekapcsoló gomb eszméletlen hosszú nyomva tartása után mindkét estben visszakapcsolt, azóta nem volt ilyen. Látom a fórumon, hogy más tipusnál is előfordul ez.
Még van egy hetem eldönteni marad-e.
Dióhéjban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest