Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• melan

senior tag

válasz HollywoodBoy #53458 üzenetére

Hali!
    Nekem Concorde T10-esem volt egy évig, ami egy az egyben ugyanaz,. mint a Q10, csak két maggal. Nem volt vele problémám, minden szépen (amit akartam, mondjuk hardcore gameval nem nyomultam) ment rajta. Sok pdf, net és némi játék, pl angry, heroes 3, the room ... Szép képe van, akksi megfelelő, erős wifi. Múlt héten adtam el, fájt is a szívem miatta, de még most kaptam érte némi pénzt, sajna sokat esett az ára (40-ért el tudtam adni 1 évesen). Szóval nekem bevált, gondoltam is rá, hogy meghagyom, mert mégiscsak 10"-os, meg elegáns kis cucc volt a fém borításával meg a billentyűzettel (amit felmatricáztam magyarrá, tutin nézett ki, mintha gyárilag lett volna olyan).
    Ami negatívum talán (míg azt nem hiszik, hogy fizetett ömlengés), hogy az aksi csak 95 %-ot írt max (kivéve, ha wifin voltam töltéskor, akkor felment 100%ig) de persze maxra volt töltve ilyenkor is. Próbáltam root után kalibrálni, de hiába. Viszont ami a legjobban zavart, hogy nem volt szoftverfrissítés rajta az eltelt egy év alatt, még mindig a gyári 4.1.1 az egyetlen ROM hozzá. Ez elég gáz... Amúgy volt a Concorde-tól One először, most meg még van egy Slim is, minddel meg vagyok elégedve, a Slim (kopp-kopp) egy csoda, ahogy megy, pedig a gyerek meg az asszony 0-24-ben használják.
    Szóval +1 javaslat rá. Annyit még, hogyha nem használod ki a billentyűzetet ( amit én annak ellenére, hogy kiváló cucc, nem használtam, mivel baromi nagy a 10"), szóval, ha nem használod ki, felesleges. Én épp most váltok 8"osra, mint a Slim. Az 2Gb Rammal eszméletlen gyors minden téren, és igaz, hogy kisebb a kijelző, de (nekem) elég.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés