- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Kapanyél #50825 üzenetére
Köszi. Pont erre voltam kíváncsi.
A nevesebb gyártók is mind az sw-n véreznek el. Szinte csak ezen múlik, hogy egy gyors, gördülékeny rendszere van valakinek vagy egy akadós használhatatlan sz*r.Szóval emiatt tartok tőlük. (Elsősorban a noname modellektől, de igazából bármelyiktől)
A romolgatást kihagynám ha lehet, mert van jobb dolgom is, de ha jönnek tisztességes gyári frissítések esetleg 1-2 jobbféle főzött rom elérhető akkor nyilván a sima működés érdekében azért rááldoznám az időt.A kérdés, hogy melyik szegmensben jut az ember használható géphez.
De akkor fordítsuk meg így a kérdést: mi kell ahhoz, hogy egy vajsima, gördülékeny rendszert kapjak?
Neves gyártó, noname? Szűz rendszer, gyárilag átalakított, custom?Újra csak a telefonos élményeim tudom felhozni.
- Galaxy S-re ha szétromoltam akkor se volt olyan gyári vagy custom rom, ami ne lassult volna be 1-2 hónap alatt.
- ZTE Blade-re viszont szuper custom romok voltak.
- Most S3-ra meg a gyári 4.1-eshez hozzá se nyúltam és szélvészgyors, lagmentes, bugmentes. (Kis csúsztatással, mert azóta frissítettem 4.3-ra, szar is lett tőle... de a lényeg, hogy ha nem is minden gyári rom sikerül jól, már talán vannak használhatóak gyárilag is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest