- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
válasz
rewentlow #4785 üzenetére
Vonatra várakozás közben jártam ott többször is, van ott egy Galaxy Tab is, csak (lol) a telefonokhoz tették a tabletpc-k helyett (tehát, jah ez ám magyarország, amivel tudsz telefonálni az telefon)
Csak fogj ki valami barátságosabb fickot hogy kinyissa neked, legutobb odaálltam az is meg az összes többi készülék is több száz próbálkozás óta nem volt nyitva.Ugyanakkor összehasonlítottam a SenseV7 méreteit vele, és majdnem azonos, csupán 1 cm el hosszabb a kínai, minden másban ugyanott mozog, súlyban is vastagságban is..
Kíváncsi voltam mennyire tudnám megoldani egy galaxy tab tokjával az enyémet de persze sehogy.Nextman: Hát nemtom, lehet rákéne dobni egy mérlegre, mai napig nem fogtam semmilyen tabletpct ami megközelítette volna, nagyon durvának hangzik hogy az ipad2 még nehezebb is, bár lehet elveszik az ember érzete abban hogy az rohadt vékony és nagyobb.
A dropadhoz meg mindenképp ajánlom a C8lean firmwarere való upgradet, kiszed minden kínai szart, alapbol rootolva van és sokkal stabilabb mint az alap(már ami az enyémen volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest