- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
douggutaby #44113 üzenetére
65 e Ft - ért az "Adócsaló" helyeken van, vagy ha a garanciával van gebasz elvileg,
80-85 a reális ára, aki meg mondjuk 100 - ért veszi meg a wifi onlyt, az vessen magára,
ezenkívül elképzelhető, hogy a drágában van beépített 3G ( Sim ) kártyafogadó hely. -
Joachim
tag
válasz
douggutaby #44113 üzenetére
Nekem a párom és az anyám is tánctanár... de anyám jól meg van/volt tablet nélkül is.
Viszont szerintem ez esetben szempont, hogy a kijelző legyen minél nagyobb méretű (tehát 10 coll) és viszonylag jó minőségű beépített hangszórók (3,5mm-es jack mindegyiken van és gondolom úgyis össze fogja kötni erősítővel ha van rá mód). De ha meg akarnak nézni futólag egy videót, akkor nem árt ha normálisan meg tud szólalni magában is a tábla!
Az sem baj ha legalább 4 magos procival és 2GB RAM-al felszerelt gépet vesz a youtube és egyéb okok miatt.
Nézd meg ezt, itthon is kapható 3G-s változatban is a műszakibazár-nál.FullHD-s a kijelzője, tud fogadni SD kártyát, USB-s pendrive-ot és merevlemezt, van HDMI kimenete és 8000mAh akksi van benne, ami 8 óra videózást biztosan lehetővé tesz!
Én is ilyet vettem, de eladom mert én meg kisebb méretű (8"-t) szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged