Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz rob210 #43756 üzenetére

Megírnád akár priviben hogy melyik boltról van szó?
    Én még mindig nem tudok dönteni az érvek-ellenérvek között:
    A wayteq mellett szól, hogy (állítólag) minőségibb az összeszerelés, és főleg az automatikus fényerőszabályozás. Ez inkább 1 mint 2 érv, de a szabályozást fontosnak tartom.
    Az alcor mellett szól az 5000-es akksi ami kb 10-20%-al több akkuidőt ígér, a 2 év gari és ha drágábban veszem akkor a több memória. ( ez persze pénzes opció, mert ha az azonos árúakat nézem akkor a memória ugyanannyi, a plusz memóért 10-ezret fizetni kell)

Nekem az akksiidő fontos lenne, egyik legfontosabb tényező egy hordozható eszköznél, ráadásul a plusz 1gb talán segíthet a röccenésmentesebb kezelésben.
    A 2 év garit is fontosnak tartom ha már nem kínából rendelek, valamiért úgy érzem ezek a motyók igen gagyi és gyatra minőségűek, teljesen véletlenszerű az összeszerelésük. Igaz a memóriát bővíthetem kártyával is, de az is plusz pénz, tehát jobb a beépített.

A wifi gyengeségéről mindkettőnél ( sőt prestigio-nál is ) írták, ez szintén lutri.

A fényérzékelő hiány pedig nem tudom milyen mert eddig minden eszközömön volt, érdekes lehet anélkül.
    ha nem lennének ilyen irreálisan túlárazottak a minőségi tabok biztos hogy nem nézegetném ezt a kategóriát.

A jó választás 40-ért egy 2/16gb + 5000-es akksi és fényérzékelő lenne IPS panellal, akár hátsó kamera nélkül usb-s töltéssel, 2 év garival. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés