Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
christyna4
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
igazából nem tudom, ez a Toshiba modell az Edigitálon 15 ezerrel több, mint a WayteQ. nekem ez lesz az első tabletem, nem hiszem, hogy zavarna a különbség... ha a teljesítménye jobb.
a retina kijelző tetszett a WayteQ-ben, de a saját fórumán azt írták, hogy 5 méter és 2 fal kiüti a Wi-Fi-jét... hát nem tudom, egy családi házban azért pár méter és fal van...
akkor inkább nem kell retinamár komolyan kész vagyok, nem tudom mi lenne a jó döntés... ráadásul árban kb. 50-ről indultam és lassan elérem a Ipad árát is, ha abban lenne kártyolvasó és/ vagy usb, már egy percet sem gondolkodnék...

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor inkább nem kell retina
Dr.NX