- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #37271 üzenetére
Szerintem inkabb baratkozz a 8 col gondolataval es akkor egy acer a1 801 , tudom 10000 hosszabb az ara es kisebb is mint szeretned vagy erre is ranezhetsz... [link]
Nem arrol van szo hogy mindenki nagy markat vesz, de egy biztos ha b brandeltet vesz az ember akkor nagyon utana kell jarni, nekem is volt hazai forgalmazasu itthoni garis kinai tabom, igaz rosszba nyultam (myaudio 808dcc) de csak az ideg volt vele, de sajna eleg sok hazai forgalmazasu brandnel hasonloan nyugos a szerviz illetve a vasarlo hulyenek nezese. Kivetelek vannak pl prestigiok viszonylag keves gonddal, a wayteq 7 colosaival sincs gond , overmaxnak volt egy ket rossz huzasa a szervizuk meg khmmm gyik, concordeknak is csak neha sikerul jo tabot legyartatni, az a rohejes hogy olyan ez a tablet piac itthon mint anno a Maria Hilfer strasse , van minden de hiaba nagy a valasztek ha a tobbsegukkel gond van .
-
Treff86
csendes tag
válasz
this is life #37271 üzenetére
Nagy illúzióim nincsenek, gondoltam, hogy ezek is kínai tabletek, de mégis ott egy bolt, egy forgalmazó, aki felelősséget, garanciát vállal a termékre, míg egy echte kínai tabnál egyrészt ki tudja milyen a szervíz, ha egyáltalán van, plusz napokig hetekig utazgatna oda vissza, és ha megint rossz kezdhetem elölről.
A baj csak az, hogy nézegetem én amiket Te is ajánlottál, de egyszerűen, ahogy említetted nincs tapasztalat..kicsit amúgy nehéz elhinni, hogy ma Magyarországon mindenki csak Samsungot, Nexust, Acer, Asust, Ipadet vásárol, és ilyeneket meg nem. Nem is arra vágyok, hogy 5 oldalas tesztek legyenek, csak lenne pár ember aki azt mondja megvettem, működik, megy rajta a film, bírja 5-7 órát az aksi filmezéssel és nem kellett szervizeltetni hetente...de akkor marad, hogy nézegetem tovább a fórumokat és reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest