- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
tjb007 #36791 üzenetére
Wifivel nincs gond, jól be van lőve. Igazából nem nagyon ismerem sem az ismertebb márkákat, sem a kínai "noname"-et, kb fél-1 évvel ezelőtt egyik fórumtárs ajánlotta az Ainol Spark 9-et, aztán bementem az Ainol-os topicba és azt láttam még nem nagyon rendelt senki, kiforrottabb volt a Hero I. Eltelt pár hónap, visszanéztem topicba és már páran vettek Spark 9-et, de csak kb annyit tudok róla, hogy szép a kijelzője. Ja és persze be kell hozatni, így a gari már kérdéses.
Közben jött a lehetőség a P3110-re, de kicsi lenne, így kerestem tovább. Wayteq után fogok szerintem majd még olvasni, mert nem ismerem még azokat a "gondokat", melyről itt említést tettek. Lehet azokkal is együtt tudnánk élni, főleg ha idővel javítva lesz és akkor meg is van a válasz. Persze a retina kijelző is eléggé vonz... így nézegetek.
Nem sürgős a dolog, akár pár hónapot is ráér, de azt az időt azért nem azzal szeretném tölteni, hogy most mindegyik típus topicjában végigolvasom a többszáz (vagy ezer) hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest