Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0d1AK

nagyúr

válasz Pantok #3485 üzenetére

Miért használjak 10 éves operációs rendszert? A Win 7-et még nemigen futtattam zátonyra 3x, pedig az első hivatalos béta óta használom. Egy galaxy tab annyira 12 hónapos projekt, mint ahogy mostanában telefonjaim sem húzzák addig, szívesebben cserélek ha úgy adja kedvem.

(#3486) Luissimo: Azért fizetnéd már ki, mert kínába nem 600 forint visszaküldeni, arra meg kíváncsi vagyok, hogy küld-e neked Mao Ce futárt kínából, mert jó fej és ne fizess néhány ezer forintot, hogy egyben kimenjen gariba a készülék.
    Ami olyan eszköz, azt inkább megveszem újonnan, mint használtan. Ami használtan is sokáig jó, abból nem feltétlenül kell új. Elsőre a példa az SSD amit az életben nem vennék használtan, míg a másodikra jó példa egy RAM.

Igazából használtam huzamosabban GAlaxy Tabot, Archos 70-et, Dell Streaket (5,7), és még megannyi tabletet, gondolom többet teszteltem már, mint amennyit kézben fogtál. Így túl sok újdonságot nem biztos, hogy tudsz mondani. :N

Billentyűzetes privátodra meg azért nem válaszoltam, mert az életben nem árultam noti billentyűzetet, sőt, még magaménak sem tudhattam olyat...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés