- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Miért használjak 10 éves operációs rendszert? A Win 7-et még nemigen futtattam zátonyra 3x, pedig az első hivatalos béta óta használom. Egy galaxy tab annyira 12 hónapos projekt, mint ahogy mostanában telefonjaim sem húzzák addig, szívesebben cserélek ha úgy adja kedvem.
(#3486) Luissimo: Azért fizetnéd már ki, mert kínába nem 600 forint visszaküldeni, arra meg kíváncsi vagyok, hogy küld-e neked Mao Ce futárt kínából, mert jó fej és ne fizess néhány ezer forintot, hogy egyben kimenjen gariba a készülék.
Ami olyan eszköz, azt inkább megveszem újonnan, mint használtan. Ami használtan is sokáig jó, abból nem feltétlenül kell új. Elsőre a példa az SSD amit az életben nem vennék használtan, míg a másodikra jó példa egy RAM.Igazából használtam huzamosabban GAlaxy Tabot, Archos 70-et, Dell Streaket (5,7), és még megannyi tabletet, gondolom többet teszteltem már, mint amennyit kézben fogtál. Így túl sok újdonságot nem biztos, hogy tudsz mondani.
Billentyűzetes privátodra meg azért nem válaszoltam, mert az életben nem árultam noti billentyűzetet, sőt, még magaménak sem tudhattam olyat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged