- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
DrDante666 #31489 üzenetére
Értem és köszönöm a leírást.
Az a gép csak 2 napig volt nálam. Volt vele más gondom is. Jobbra számítottam, de másik üzletben is mondták, hogy ezekben a wifi sokkal gyengébb, mint pl egy notebookban és egyes márkásabb tabletekben. Valamint a fémes hátlap is sokat levesz a jelerősségből. Többet nem vennék kevésbé ismert márkát, mert nagyon nagy a szórás, márkás terméknél is, de talán ott jobban odafigyelnek a minőségre, (ha ezt a szót egyáltalán még használhatom a mai világban...) Hiába megfelelő a paraméter, ha 10-ből 8-nak van valami baja. Online rendelésnél pedig még nehezebb kifogni egy hibátlan darabot. Pont ezért nem mertem Prestigio-t sem venni. Szép és jó, de azok között is akad jópár hibás darab. Túl sok dologra kell odafigyelni, pixel, kijelző bevilágítás, wifi, g sensor, hangszóró, usb- hdmi stb. Aki megteheti, hogy személyesen átnézze az adott gépet, annak megéri talán. Online rendelésnél viszont hiába a 8 napon belüli visszafizetés, a futárt oda-vissza nekem kell fizetni, közben az ügyintézés is eltart 1-2 hétig mire visszautalják az összeget, nem mindenhol olyan egyszerű az a 8 napon belüli elállás, többszöri telefonos ügyintéz is szükséges ezzel kapcs.
Egy idő után, amikor már több hibás termékkel is volt dolga valakinek, akkor már bizalmatlanabb és megfontoltabb lesz az ember. Sajnos ma már a vevő lett a minőségellenőr, miközben még fizet is.Visszatérve a wifi-re, én le voltam döbbenve, amikor már mindenféle márkánál írták a jelerősséget max 8m körül, az számomra nagyon kevés volt. Pont ez lenne egy wifi tablet célja, hogy egy normál családi házon belül (nem vastag falak) mindenhol és még teraszon, előkertben is használni tudjam. Bennem az volt korábban, hogy ezek szabvány eszközök és kisebb eltérésekkel, de azért hasonló erősséget kéne tudniuk, mint akár egy netbook. Említetted a 3 antennás routert. Extrém igényeknél ez érthető is, és az erősítő, elosztók is, de amikor más eszközök megfelelően működnek, akkor azért egyetlen termék miatt biztos nem cserénék routert.
Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de kijött belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest