- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
DrDante666 #31423 üzenetére
4,5 éves az MSI WIND netbookom. Sosem vettem ki az akkut. Minden nap be van kapcsolva a gép, néha napokra is. Az esetek 90%-ában használom akkuról is (este magammal viszem még egy fél órára ágyba, egyéb teendőimhez lekapom töltőről) Szóval semmi kíméletben nincs része, pár hete néztem, 83%-os még az akku. Szerintem ez egyrészt akku minőség, másrészt az eszközbe épített töltésvezérlés függvénye. Ami egyik készülékben hibátlan, és hosszú akkuéletet hoz, az egy másikban lehet rosszul dizájnolva, és fél év alatt kinyírja az akkut.
-
NGA
addikt
válasz
DrDante666 #31423 üzenetére
Asztali gépként használt laptopnál sem javasolják kivenni az akkumulátort, mivel a töltő sok esetben allulméretezett, és teljes terhelésen az akksi is rásegit. Ezt is szintén a neten olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest