Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
válasz
Osynho
üzenetére
az alap navi, ami az androidhoz van, az nem igazán támogatja az offline barangolást, és ha előre nem készül fel rendesen az ember, akkor csak a GPS koordinátákat látja egy nagy rácshálón. [ ami elégé hasztalan. ] Az iGO meg ha jól olvastam itt a fórumon, az nem támogatott androidon, azaz azt csak warezolva lehet felvarázsolni rá. [ igazat megvallva más navi software-t meg még nem ismerek androidra, viszont szívesen hallanék róluk [ bár ezt inkább privátba küldjétek, ha tudtok valami jó offline navit. ]]
stmiklosi: Neked is a magyarázatom a kollégának írtam, bár lehet, hogy én vagyok még túlságosa híján az offline naviknak androidon. [ tőled is szívesen fogadom az ötleteket a jól bevált offline navi software-ekre privátban ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX