Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
cincinatus #27584 üzenetére
kovacspityu már használ hero-t még nem irt semmit hogy gondja lenne vele, másrészt meg érdemes ezeket rootolni, alternativ rendszert tenni rá- sok esetben cm-et szoktak. Harmadrészt pedig azért nagyobb külöbbségekről beszélünk!Egy 7es Prestigot ne hasonlits egy 10es hirohoz!
még anyagilag sem! Előbbi kinai megfelelője talán az Onda V702, ami 89$ ami 19000huf ingyen házhozzal szemben a 37000+3000posta vagy benzinköltséggel rgo kb félár. A Heronak a hazai alternativája nem is tudom mi lehetne... esetleg a CC NOVUM, de az kisebb is meg a kijelzője is vacakabb, akkor már inkább a 100ezres P5110- külsőre hajaz is rá, talán nem véletlenül-, na de minőségben mig egy Ainolt még a kezembe se fogtam nem hasonlítanám össze egy samuval- bár az ainol nem új keletű márka, van neki is vagy 10éves múltja ha jól tudom...Mondjuk 80-90körül biztos lehet kapni itthon is másodosztályú tablatet 1,5ös dual procis 1280x800as IPS kijelzővel 1/16Gb-vel HDMIvel 8000es batteryvel és 4.1-es Andival... Tud nekem esetleg valaki ilyet írni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- World of Warships
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest