- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Latom, hogy egy "magan beszelgetesbe" de hatha hasznos lesz...
Csatlaoznom kell (#24194) Osynho válaszahoz, ezt mar az Ainol topicban os tobben irtak, hogy gyari allapotaban a keszulek nem jo. en CM10-et hasznalok. Igy sem jo, de mar hasznalhato. Dolgozgatni kell vele! Sajos... persze, az ar sokmindenert karpotol. Azt hiszem, a tobbi sem lehet sokkal jobb. -
Osynho
addikt
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Teljesen nem vagyok megelégedve. Ez nem az a kategória, amivel az ember teljesen elégedett. Olcsó, és ezért a pénzért jó. Hardver okés, kijelző szép, sok főzött rom van hozzá. 32gb-os kártyát kezeli, szépen futnak rajta a programok (bár nem vagyok hc gémer) hdmi kimenet is működik (állítólag - az én kábelem még úton van
). Az más kérdés, hogy én bekaptam egy pixelhibás darabot + ciripel a füles. Sajnos bármelyik gyártó cucca lehet hibás, én pont rosszul jártam. Ezeket leszámítva is érdemes naprakésznek lenni a témából, ezek a tabok nem out-of-box gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest