- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
kerekfej #21838 üzenetére
Szia!!
A DPS Dremban nincs net, akkor mire jó? ma már netkörül forog a világ
Kérdezte itt mire használnám, üzenem neki hogy netes rádió+chat+ filmnézés+játékok ehhez azért eléggé komoly gép kell.......
és amit most mondok sokan elfognak küldeni a picsába és meg fogtok kövezzni de leírom:
Teszko: Nem vennék inen semmilyen elektromos kütyüt, max élelmiszert de az sem az igazi de meg lehet enni
Euronics: szívből ajánlom mindenkinek
Amit árulnak szódagépet nem rossz de nekem nem jött ki 80 liter vagy hogy reklámozzák, a sodastreamra gondolok, igaz erősen szeretem a szódát,nem tudom innen próbálta már valaki?? Euronicsból vettem, és végre rá jöttem hogy kell Offban írni juhhé jah és a szörpük nem rossz, a hátránya ugye az a szörpüknek hogy némelyik 1600 ft környékén van, az elönye az hogy nem kell annyi üveget gyártania a gyártónak, de ugye vannak ezek az olcsó üdítök nem mondom azt hogy nem jó de sok üveget kell gyártania a gyártónak gondolok itt a 100 ft-os üdítökre, és kövezzetek meg ha nem így van// az 1600 ft-ban akár mondom akár: 10 liter üdítő is kijöhet belőle, persze erősen függ attól hogy ki hogyan szereti a szörpöt, aki édesebben szereti ugye akkor több kell belőle, ha valaki nem annyira édes szájú akkor kevesebb kell
// én már próbáltam a szörpjüket nem rosszak tényleg, de az egyiknek erősen ecet szaga van, asszem az energia italuk, de jó ize van, nem kell a szagtól megilyedni, ja és bocsi a hosszú-hosszú offért, de gondoltam leírom nektek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest