Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Az ICOU7 mellett egy W500 a másik gépem és azt imádom, nem tudom mihez méred a lassút, de gyorsabb, mint az androidos gépek, fantasztikus a kijelzője, el nem adnám vagy cserélném, az egyetlen műszaki cikkem, ami tőlem megy majd nyugdíjba
Nekem nagyon tetszik, hogy a megszokott programokkal ügyködhetek (acdsee, chrome, total commander neten is normális asztali lapok, facebook chat még ezer más apró dolog), de hát ízlés kérdése, számomra nagyságrenddel jobban tetszik az androidnál, ja és nagyn ritkán hallom felpörögni a ventit, akkor is halk szerintem, de mondom ez az én véleményem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem nagyon tetszik, hogy a megszokott programokkal ügyködhetek (acdsee, chrome, total commander neten is normális asztali lapok, facebook chat még ezer más apró dolog), de hát ízlés kérdése, számomra nagyságrenddel jobban tetszik az androidnál, ja és nagyn ritkán hallom felpörögni a ventit, akkor is halk szerintem, de mondom ez az én véleményem 
Dr.NX