- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Sanzaa #13707 üzenetére
írtam a speedshopnak és azt tanácsolták hogy vigyem vissza gariba és megnézik...
Mondjuk most még egy fura hibát tapasztaltam amihez biztosan nincs köze az előbbi hibáknak:
Kiraktam desktopra egy pár játékot és van olyan amire rákattintok és azt írja nincsen telepítve és nem is indul el persze. Ha megpróbálom ujra felrakni akkor látja hogy már fent van és hogy lecserélem e. És ma már észrevettem olyan játéknál is amivel kétszer is már megcsináltam az ujratelepítést. Ezt sem tudom mire vélni. Ilyen hiba mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest