Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
BeLuke
üzenetére
A POV remekül működik, de az is lehet, hogy nem voltak túlzó elvárásaim. Szépen kezdem belakni. Az a cél, hogy ha kell, ki tudja váltani a laptopomat átmenetileg. Nyilván máshogyan kell használni, mint egy hagyományos számítógépet, és főleg tartalom fogyasztásra remek kis mobil cucc. Talán írtam, hogy sokat gyorsult, miután csináltam egy resetet. Az akkuidővel semmi baj. Nemrég fejeztem be egy mérést, divx-et futtattam 70%-os fényerőn, wifi végig ment. Pár perc híján 7 órát bírt. Alvó módban egy éjszaka alatt 1-2 %-ot csökken a töltés. Kisebb akadások elvétve vannak, de szerintem elég fürgén lehet váltogatni a programok között. Torrent megy fürgén, közben netezés, levélírás/olvasás, zene. Ha hibákat kell mondani... A gyári böngészőt nem használom, nagyobb oldalaknál (pl. index) nekem lassú, a kétujjas nagyítás akadozik. Helyette remek az Opera mini, ezzel már majdnem iPad-es a netezés. Ja, flasht leszedtem (nem véletlen, hogy az Apple sem szereti), a masinát meg tudja fektetni. Így már a gyári böngésző is elég jó. Képernyő háttérvilágítása lehetne egyenletesebb, de ez kizárólag fehér háttérnél zavaró, akkor is csak ez egyik hosszabb oldalánál. Ebook olvasásnál így nem mindegy, merre forgatom el. De ennyi egyelőre. Továbbra is azt gondolom, hogy a Concorde-dal lehet egy szinten. További videót ne várjatok, nincs annyi időm,, és nem is tudom, mit mutathatnék még. De bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX