Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
klepto #12620 üzenetére
Tudomásom szerint nincs BT a 100is -ben.
A processzor órajele a legkevesebb, a RK2918 max. órajele 1,2GHz (hogy ennél tovább lehet e húzbi azt nem tudom de kétlem), szóval nem elképzelhetetlen, hogy egy jövőbeni frissítéssel az órajel meg lesz emelve.
A GPU Vivante GC800, ez egy hangyányit erősebb (szintetikus tesztekben) mint az MP1 -es Mali-400 viszont utóbbi valamivel támogatottabb, bár valószínűleg nem fogsz ilyen jellegű akadályba ütközni.
Ha van rá lehetőséged akkor próbáld ki mindkettőt, egy biztos, bármelyiket is választod biztosan nem fogsz mellényúlni.(#12621) Sanzaa
De jó neked, hogy már tudod milyen lesz egy még meg sem jelent termék
Az meg különösképp szerencsés dolog, hogy a 100 -hoz hasonlítod mert ez biztosan ugyanolyan lesz -
Sanzaa
senior tag
válasz
klepto #12620 üzenetére
Én látatlanban a ConCorde-nak szavazok bizalmat (milyen meglepő). Egy Xtab 100ast volt alkalmam nyomkodni, de kicsit csalódtam benne...
Jövőhétre érkezik elvileg az első szállítmány ConCordékhoz és remélhetőleg forgalmazzák is. Biztos lesznek páran, akik már vesznek is. Lehet, hogy én is...
Ha fontos a bluetooth, akkor vagy a Wayteqet veszed, vagy megvárod a ConCorde rendelésre készített egyedi micro USB csatis bluetooth donglejét.
Viszont tény, hogy egyik sem tűnik rossz választásnak.
A 97 IPS forgalmazása illetve Zodiac tesztje után okosabbak leszünk. De döntésképesek nem biztos:-)http://www.pdaplus.hu/content/view/7136/1
Sajnos a kérdéses proci pont kimaradt az összehasonlításból, de tjb007 SOC kisokosában biztos van róla leírás ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest