- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
tjb007 #10009 üzenetére
Az mondjuk nem egy kivárhatatlan időtávlat, de jobban belegondolva ha jól sejtem ez sem azt fogja jelenteni hogy teljesül amit korábban vázoltam, inkább csak annyit hogy egy azonos kaliberű gép 10-15%-kal olcsóbban beszerezhető lesz. Jól sejtem vagy ennél nagyobb durranás várható?
Mert ha jól tippelek akkor lehet nem várok addig.A tablet amúgy úgy jutott eszembe a hogy nem ritkán nincs energiám/kedvem leülni a gép elé hogy szétnézzek a világban, ilyenkor előveszem a MotoDefyt ami az említett igényeknek tökéletesen megfelel (sőt), de a 3,7"-os kijelzőnél nagyobbat is el tudnék képzelni böngészéshez.
A kompromisszumkészséget elővéve jelenleg ott tartok hogy 10" nem fér bele a pénztárcába, 7"-on Huawei Ideos S7 Slim vagy Wayteq xPad-70. Utóbbi árban is jobban fekszik és a 4:3 képarány is talán jobb böngészéshez, de ha előbbinek van olyan funkciója ami engem is pozitívan érint akkor meggyőzhető vagyok. Vélemény/ellenvélemény e két kütyüről, esetleg más ajánlat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest