Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Az a probléma, hogy az a kijelentés amit a begyágyazott rendszerekkel foglakozó üzletáguk alelnöke tett teljesen úgy állítja be az egészet, hogy Egy darabig még tolni fogjuk a szekeret de amikor elfáradunk meg fogunk állni.
Ez nem vet jó fényt a TI -ra a partnerek körében akiknek a száma már eddig is alacsony volt és emiatt az álláspont miatt szerintem még alacsonyabb lesz.
Az már mellékes, hogy a befektetők sem örültek ennek aminek a hatásaként megzuhantak a részvényeik is. -
-
tvamos
nagyúr
Sajnos a Playbookot nem lattam meg, de a Samsung PLS kijelzoje szebb nekem szebb mint pl. az Aurora II IPS-e. (Pedig az en Auroram is LG! volt.) Szoval az olcso kinai keszulekek IPS-ei csak az olcso kinai TN-eknel olyan sokkal jobbak. Szerintem.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Igazad van! Az valoban TFT. Persze, nem is irtam, hogy en meg mindig a P1000-re gondolok, minthogy azt mar jo reg lecserelte a Samsung. (Sajnos elofordul, hogy tovabb gondolom a dolgokat...)
(#25517) dabadab válasza tvamos (#25516) üzenetére
Mindazonaltal a PLS is TFT, es egyaltalan nem IPS... bar hasonlo.
(http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD)[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
em_laci
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Írtad:
"Szerintem P1000 (még) nem képes OTG-re, a későbbi Samsung tablet-ekkel ellentétben..."A netes rendelésben így szerepelt:
Samsung Galaxy Tab adapter kábel, USB/pendrive csatlakoztatásához, OTA (EPL-1PL0 kompatibilis)Tulajdonságok:
Segítségével USB pendrive-ot csatlakoztathat Galaxy Tab készülékéhez
Gyári Samsung termék
Kompatibilitás: Samsung P1000 / P1010 Galaxy TabEzek szerint elvileg tudnia kellene...
Samsung szervizt még spec nem próbáltam, de 2-3 GSM szerviz 25-35e közötti árakat mondott
bpmcwap
Köszi, menüben már néztem, de beletúrok még egyszer, hátha...
-Mi az a 7 billentyűkombinációból álló számítógépes hibamegoldási rendszer? -Ctrl-Alt-Del -mondom Ctrl-Alt-Del! akkor Reset.
-
public73
senior tag
azért gondolom árban "picit" drágább is volt a Tied anno (ár/érték), úgyhogy nincs is mit csodálkozni ezen...
még egyszer leírom:
én tisztában vagyok az enyém képességeivel, tudásával, nekem ennyi pénzem volt rá, azért lett ez választva.
ha 38 miliárdot keresnék percenként (dollárban), akkor valószínű, hogy valami gyémántkővel kirakott 32 procimagos, 65874125/125478823685 felbontásút vettem volna egy Porche áráért.
nincs ebben semmi bonyolult...ne hasonlítgassuk már össze a Ladát a BMW-vel.... -
rokarudi
aktív tag
Létezik ilyen dolog, de ez nem ugyanaz, mert ez a program a játékokhoz külön letöltendő data és obb nevezetű mappákat (amik a legtöbb adatot tartalmazzák) tudja a külső sd-re átrakni. Az a baj, hogy alapból ezeket mindenképpen a tablet belső "sd" kártyájára kell pakolni, mert különben nem indulnak el a játékok. Amire te gondolsz, az szerintem a "mozgasd az sd kártyára" nevű opció a beállításokban, viszont az sajnos a külön letöltött adatokkal nem tud mit kezdeni.
-
buta29030
tag
Butaságot beszélsz szakértőúr. A linuxon tökéletesen működik a Moonlight. Nem sért jogot. Működik a jáva is és a flash is. Azok sem sértenek jogot. A linuxon. Vagyis ezt nem lehet ilyen módon megmagyarázni. Ennyit a szakértelemről.
Remélem lesz egyszer linux ezekre a szarokra. Onnantól megoldódnak majd ezek a gondok.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Nem, nem kell hogy érdekeljen.
Engem az érdekel (pontosabban az egyszeri fogyasztót az érdekli), hogy adott tartalom, amit nézni akar, az működik-e vagy sem. Viszont a tartalomszolgáltató érdeke kellene legyen, hogy - ha már terjed egy olyan platform, amin nem lehet nézni az általa készített/sugárzott tartalmat - olyan formátumban állítsa elő az adott tartalmat, amit a lehető legtöbben tudnának nézni.
Az előbb volt egy idézet, ami szerint iOS-ra mégiscsak van Silverlight (nem tudom, nincs Apple cuccom). Amennyiben igaz, akkor lehet, hogy az alma tudott perkálni a licenszért, a Google meg nem akart - így egy kicsit más a leányzó fekvése, nemde?
De mint többször elmondtam: ez a része nem érdekel. Tartalmat szeretnék fogyasztani, tegyék lehetővé."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
zaskar
senior tag
Ha már említetted ezt a kompozit kábelt a P1000-hez, megkérdezem: a Galaxy Tab 2 7.0-hoz létezik ilyen? Vagy esetleg működne a P1000-es kábelével? Nem igazán találtam a neten ezzel kapcsolatban semmit, de a fórumában sem. Kifejezetten a kompozit lehetőség érdekelne, nem HDMI.
-
Magnat
veterán
Szia,
van 3g modemmel szerelt tab 40k alatt, ha nem gond a kinti rendelés, nemrég szedtem össze párat a #29477-ben.
Még dual simes is van köztük amiben van BT és hdmi is és 40k alatt meg is áll ha nem vámolják meg: FreeLander PD10 3G Pro[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
NGA
addikt
-
-
spileraaa
senior tag
ok en csak most ismerkedek a tabletekel es a kijelzokel vagyis ugy irtam mind egy laikus
hanem ez a Hyundai Cute X600 nagyon boszant hogy most ips paneles vagy sem mivel itt nem irja
[link]de itt mar igen [link]
vagy max 100 $ milyen ips vagy mva kijelzos tabletet tudtok ajanlani ?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
this is life
Ármester
Sajna nincs dokkolo,ezt a funkciot kihagyta a samu,a soc tudna de nem lett bedrotozva a hdmi-re,de nem csak a 7 ,hanem a 10 colosa se . Egyedul az usa verzio tudja ,a vilag tobbi reszere gyartott sajna nem
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nagypasztor
tag
Szerintem manapság létezik már bluetooth-os vagy vezetékes billentyűzet is tablethez, ezért nem hiszem, hogy akár hosszab távon ez probléma lenne.
Illetve a legtöbbet a gép nem írásra lenne használva valószínűleg, hanem ebook-ként, vagy pdf-olvasóként. illetve a böngészés és a filmnézés is viszonylag gyakori lenne.
Szóval ezek a szempontok nem befolyásolnak, mert venni akarunk egyet, csak kérdés, hogy ma melyik a bestbuy...
-
z0d1AK
nagyúr
Akkor így már látom a logikát.
Igazából magyar használatra én akkor sem vennék Nookot, hiszen az hasonlóan a Kindle-höz, elsősorban saját tartalomszolgáltatással használható teljesen, ami itthon nem érhető el.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
zsolt19900
őstag
vágeszolom én is, hogy pl a defym is meg tudná osztani a netet, csak a kérdésem az, hogy mennyiben befolyásolja ez az üzemidejét a telómnak? mivel ez az egyetlen egy félelmem, ha folyamatosan osztom akkor mennyivel előbb merül meg a defym
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
háát ez az azért tűnik jobb ötletnek egy hüvej+egy mobilnet előfizetés
meg ahogy nézegettem ezek a zsebrouterek sem valami olcsó ketyerék
pedig a nexus nagyon tettszene
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Real_Necro
veterán
-
bambano
titán
megnéztem, sőt, azt is megnéztem, hogy többes számban írta a válaszát. előtte hárman kérdeztünk, egy 6700 forintos kérdés, egy 400 dolcsis kérdés, ami szerintem már nem az igénytelen kategória, meg volt az enyém. A magam részéről erősen tamáskodom, hogy lehet-e 90 rugóból rendes 13 collos tabletet készíteni, ezért kérdeztem itt. Mivel három kérdezőből egyről tudtam, hogy neki biztosan szól, a másikról úgy gondolom, hogy neki nem szól, így azt feltételeztem, hogy nekem is szól.
de mindegy, mert én csak örülni fogok, ha mond egy jobb ötletet, mint amit én találtam.
szóval semmi sértődés vagy morgás nincs bennem, ezen lépjünk túl és ömöljenek az ötletek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
kínai rendelés nem játszik, 13 collban inteles tabletet nem találtam androiddal, de ezt még lenyeltem volna, viszont a 300k-tól felfelé nagy lendülettel induló árakat már nem. mert láttam én is levehető ajtós asus cuccot, 406k-ért.
a 13 coll konkrétan nem annyira lényeg, a fő, hogy minél nagyobb legyen. meg ha nem muszáj, nem vennék w8-at se.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
Orlin
addikt
Hello!
Én is anyumnak készülök venni és mindenhol az iPad-et tanácsolták.A ph iPad topicban is csak azt ajánlották idősebbeknek a kezelhetőség,aksi erő véget.
Nálam biztos az lesz.Amúgy valaki nem tud egy linket ahoz a videóhoz ahol idősebbeknek adnak pár tabletet-et?Magyar videó lehet még Mobilarénás is és azt figyelik hogy hogyan boldogulnak vele!
Ott is az iPad jön ki győztesen.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest