Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prien
addikt
A könyv olvasás témához tableten: én leginkább este szoktam olvasni, így az éjszakai módot használom (fekete háttér, fehér betűk), teljesen jó, 7" IPS kijelző.
Táblán fehér háttérnél, minimum fényerőnél nem az igazi olvasni hosszútávon, szerintem. Legalábbis az Aurorának akkora fényereje van,hogy lámpának is használható.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz f4lcon #23683 üzenetére
Némi fenntartással fogadnám ezt az információt és oldalt, lehet,hogy a konkurens boltok készítették?
Miért nincs benne pl. a sokszor kamu Aliexpress vagy a zűrös Pandawill?Volt 1 rendelésem a Spemalltól és annyira korrektek voltak, amennyire csak lehetett. Nem jönnek a kéretlen "spam" levelek sem...
Szerintem a fórumozók személyes tapasztalatai sokkal többet érnek ilyen "ettől és attól ne vásárolj" oldalaknál.
-
Prien
addikt
Kapott már valaki a telefonjára sms-t az Edigitáltól a rendelés után? Mert e-mail még tegnap megjött,hogy "Rendelését fogadtuk", de azóta semmi. Se kifizetve nincs , se sms nem jött. Vagy mennyi az átfutási idő?
Szerk: látom, másnak se jött még.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Sziasztok! Van valami ötlet,hogy egy Aurora II-est hogy lehet kompatibilissá tenni néhány magyar alkalmazással? Jelenleg P6210-nek látja a Google Play, de így se jó. Mit kéne még mókolni?
-
Prien
addikt
válasz stmiklosi #32120 üzenetére
Konkrétan az "RTL Most" alkalmazást megnéznéd nekem,hogy úgy a tiéd kompatibilis-e vele?
Galaxy S II-nek és P-6210-nek álcázva nem tudom telepíteni, lehet,hogy valami más lesz itt...
Egy sima Galaxy tabra (1024x600 felbontással) gond nélkül telepíthető...(meg persze az S II-re is.)[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
A Galaxy Tab 3 8.0 LTE Exynos 4212 mennyivel erősebb,mint a 4210-es,ami az SGS 2-ben van?
-
Prien
addikt
Sziasztok! LG G Pad 8.0 LTE vagy Huawei Medipad T1 8.0 LTE a jobb választás vajon? Sajnos a RAM 1Gb mindkettőben...
-
Prien
addikt
A Prestigio Multipad 10" PMP7100 mennyire vállalható böngészésre, Facebook, stb? Azért érdeklődöm itt, mert nincs a környékemen megtekintésre ilyen gép. 1280x800 pixel, de szinte minden 10 collos ennyi...
Vagy van még a Multipad Ranger 8 collos, de az már csak 1024x768...
Árban tűrhető gépek lennének... ja és persze SIM kártyásat keresek, köszönöm a véleményeket előre is!A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz tjb007 #61177 üzenetére
Rangerből a 8 collos, 4G verziót, amit a Telekom is árult. Anyumnak keresgélek valami nagyobb képernyőset, amit jól lát, belőve neki facebook, unokák képei, stb. Feltöltős nettel, ezért kell a SIM kártya.
Van egy Alcatel Evo HD 7-esem, 4g-s, de tartok tőle,hogy az kicsi lesz neki...Cliors: nincs meghatározott keret, de 60k alatt jó lenne találni valami nagyobb képernyős használhatót, ami a fentebbi feltételeknek megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Sikerült szert tennem egy Galaxy Tab 3 10.1 LTE gépre és kellemesen meglepett, hogy ebben 2 GB RAM van, holott mindenhol 1-et írnak. Ez már egy fejlesztett P5220? A processzor is más? Google semmit nem mutat, Playes phone info app se mutatja, de még a gsm arena oldal sem...
-
Prien
addikt
Látott (taperolt) már valaki Galaxy Tab A 9.7-est? Szívesen olvasnék véleményeket róla.
-
-
Prien
addikt
Most, hogy megjelent a Samsung A9+, elbizonytalanodtam, ez legyen vagy az S6 lite 2022?
Nagyon tetszik, hogy kijön 8Gb Rammal is az A9+. Mik a vélemények ezzel kapcsolatban?A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Samsung tab A9+ van már valakinek? Mi a vélemény róla?
Nem győzöm kivárni a teszteket. Elsősorban kijelző és a tárhely sebessége érdkelne és az üzemidő.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz punky10 #93678 üzenetére
Szintén A9+, nem tudtam reprodukálni a fentebb említett hibát. Kipróbáltam a térképen, zoomolás 2 ujjal és a kedvenc Wot Blitz játékommal is mentem pár kört. Telekomos, dobozból kivett A14, One Ui 6.0
Pedig épp tegnap agyaltam rajta, hogy vissza rakom rá az A13 One Ui 5.1-et, de majd még meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Revolut
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Új Doogee T20 Ultra 12 colos tablet pc táblagép 12/256GB 12"
- Realme Pad tablet
- Kindle 3 (billentyűzetes változat), Rakuten led olvasólámpával és eredeti Amazon bőrtokkal
- Apple iPad Pro 13" OLED M4 WiFi + Cellular,512 GB, 2027.04.ig garanciális, új, bontatlan,Space Black
- Apple Ipad magic keyboard 12.9 pro eladó, makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest