Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Luxuryt rendeltem.. hogy melyiket kaptam végül az jókérdés. Az biztod,hogy capacitiv,5 pontos multitouch.
Azóta már a TV-t is összetudtam kötni vele. Mostmár csak az USB-vel van gondom. USB-ből nemjön kifele a +5V,ezért külön tápot adtam a Huawei E1750-es Stick-nek,így már életre kelt maga a stick,de még ígysem kommunikál a táblagéppel :/Dávid
-
kisda
aktív tag
USB-vel is gondok vannak... Mini USB port van benne,PC-vel illetve a fali töltővel szépen működik,de akármi mást dugok rá,sekép sehang. Nemjön ki belőle a +5V :/
-
kisda
aktív tag
Nemtaláltam eddig. Elméletileg csak összekell midnent dugni,és kész.
-
kisda
aktív tag
Megjavult magától a kijelző az Onda vx610w tabletnek...
Vettem ma TV-hez kábelt (3.5mm jack-->video+audio rca). Összekötök mindent ahogy kell,de nem akarja átvinni a képet a TV-re :/ Mit lehet vele kezdeni?Dávid
-
kisda
aktív tag
válasz
#48231525 #9891 üzenetére
Visszaküldeni biztos hogy nemfogom. Volt az jelenlegi tablet előtt egy 10.1 colos Flytouch 3 superpad 2 tabletem,azzal is voltak gondok,azt szétszedtem. Ezzel is megpróbálkozhatok.
Remélem tényleg csak a szalagkábel érintkezése a hiba. Szétszedett állapotban bekapcsolhatom megnézni hogy jólett-e? -
kisda
aktív tag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni nekem. Ma kaptam kézhez az Onda vx610w 7 colos táblagépem,de gondom van vele. A kijelző valamiért negatív. Mármint oylan,mint mikor fényképezésnél negatív módra állítjuk át. Vannak szinek,de maga a háttér negatív. Mi lehet vele? mit tehetek ellene?
Válaszokat köszönöm!
Üdv: Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő