- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én csak olyat szedek szét, amit ha nem sikerül összerakni, akkor:
a.) Nem nagy kár érte.
b.) Szerelőhöz betérve olcsón eltakarít utánam.Nem analóg, de most a Fujifilm X-A1-esem egyik tekerőjét kéne kitisztítanom, még ebben a nagy Fujifilm hype-ban sincs értéke. Ha a tekerőnek csak annyi a baja (néha össze-vissza érzékeli melyik irányba is tekerem), hogy elkoszolódott, akkor jó, van egy apró gépem, ami egy manuális objektívvel, lerekeszelve, 2 métertől végtelenig éles street és utazós fotókat gyárt nekem, pót akkum van dögivel a modernebb Fuji vázakról.
Analógban meg van 2 db Minolta AF 7000-esem, másodikat gyakorlatilag ajándékba kaptam eBay-en egy Minolta AF 50mm f/1.7 objektívhez. Ez szebb esztétikai állapotban van és valaki bebőröztette a bakelit markolatot (ami mindegyik példányon már repedezik és kifehéredett), de az AF motor érezhetően gyengébb (sokkal lassabban talál fókuszt, mint a másik példányom). Arra gondoltam donor gépnek jó lesz és a kettőből csinálok egy nagyon faszán működő és esztétikailag is szép példányt. Ha nem sikerül az operáció, 15-20 ezer forintért lehet kapni szép példányokat eBayen, egy meglehetősen mellőzött típus a történelmi értékéhez képest (mondjuk rusnya is, mint a Robotzsaru segge egy dupla műszak után).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged