- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én annak idején azt mondtam, hogy ennek a lehetőségnek a jobb reklámozása majdnem hogy önmagában eladná gépet. Furcsa módon általában a nikonosokat nem érdekli túlzottan, nem egy kifejezett beszédtéma a custom curve-ök kérdése. Én használom, annak idején ki is próbáltam őket, van is egy nagy gyűjteményem belőlük. Általános célokra a whitewedding utolsó előtti egyik változatát használom, azt tartom a legjobbnak.
Szerintem szuper dolog.
Az agfás görbék inkább (digital agfa optima) leginkább táj- és természetfotózáshoz jók, növelik a kontrasztot. Van fuji astia, reala és provia görbe is, a reala használható. Van velvia görbe, szerintem nem jó. Vannak egyszerű és elég összetett görbék is, érdemes kipróbálgatni, aztán az ember maximum 2-3 félét használ hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Synco vlogger kit 1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest