- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rowon
nagyúr
-
Hieronymus
veterán
Ahhoz olyan vezetőket kellene választani, akikben nincs imperialista törekvés. Lehetőleg az előtt, hogy a diktatúra kialakulása viccé amortizálja a demokráciát.
PS:
Amikor nem megy jól az élet, az emberek jó királyt akarnak, aki megmondja nekik mit kell tenniük. Királyt biztosan kapnak! Jó királyt bizonyosan nem. -
DarthSun
félisten
-
DarthSun
félisten
-
Chaser
legenda
Egyik régi sógornőm mondta:
Te mindig megmondod mit gondolsz, mit érzel, irigyellek.
Azt válaszoltam, azt lehet nem tudom mit érzek, de ha sz@r ez a marhapörkölt azt biztos megmondom) - ne kelljen jövőre is ilyet ennem.... -
Érdekes egybeesés, a kifogásolt elem a következő évtől változott. Nyilván nem miattam. Én az voltam, aki "mert" szólni. Innen - is - tudom kevés ember is okozhat változást pozitív irányba - ahogy negatívba is -. "Ez a hülye mert szólni, akkor én is jelzem."
Ezt tényleg zárójelben jegyzem meg, mindenki rakja ahova akarja. Covid. Nem éreztem szagokat/illatokat. Kétségbe estem. Biztosan kérdeztem itt is, máshol is. Aktuálisan ezt nem közlöm senkivel, de kétségbe estem, tudom utólag. Mit tehettem volna? Gugli' természetesen. Egy magyar "találmány", elolvastam. Alkalmaztam. Egy újabb példával szembesültem, az agyunk kis túlzással csodákra képes. Csak elfelejtettem a szaglást pár hét alatt, és megtanultam újra az instrukciók alapján.
A dezodorokat/parfümöket kivéve, a legtöbbet mai napig büdösnek érzem konkrétan. A kérdés a mai napig nyitott:
Előtte is büdösek voltak, csak elhitették velem, hogy nem az? ( :... -
Chaser
legenda
Kizárt dolog, mert nem tudom ( :
Rá kellett keresnem, nem ismertem a fogalmat. Én csak főzni szoktam.
Abból sejtem jól, hogy mindig kétpofára' eltűnik ha más eszi is. És abból indulok ki, nekem ha nem ízlik valami megmondom. Ha nem mondanám meg, legközelebb is olyan sz@rt kellene ennem, csak ezért.
De mint előbb is látszott, van amit pont fordítva tudok) és - lehetséges - alapfogalmakkal sem vagyok tisztában. A véleményem nem mérvadó. -
Chaser
legenda
A cékla is kedvencem, pláne mikor fél napig itt van a kezemen a nyoma)
Hieronymus
Ott valami nem oké, a mi céklánknak nincs föld íze. Főzés közben van föld szaga. Aki ismerős eddig evett belőle az két pofára tolta:d én is úgy szoktam ( :
Próbáltam tepsis krumplival is, beleb@szok répát, karalábét, zellergumót is. Cékla az nem lett finom, íztelen. De szépen megfestett maga qlatt mindent. -
DarthSun
félisten
-
DarthSun
félisten
-
DarthSun
félisten
-
Chaser
legenda
Már a színezék is mesterséges? remélem ahhoz nem kell sok ram)
Ezt tényleg nem tudtam. Igazából nem a zegészséges' életmód miatt csökkentettem sok bolti dolgot. Ha valamit nagyon akarok enni de nem kéne azért ráugrok. Könnyebb emésztés, jobb közérzet, jobb testalkat - bár szegről-végről ez is egészség, de belehülyülni nem fogok az biztos, holmikormitmennyit' -. -
Chaser
legenda
Nincs. Nekem ezeknél a negatív felhang maradt meg. De köszi' utánanézek. Ettől független amiket itthon főzünk/főzök alap-alapanyagokból azt bármilyen bolti vagy êttermi csodánál jobban szeretem.
DarthSun
Holnap kelkápi' főzelék) párolt káposztát imádom, káposztás tésztát, székely káposztát, spenótot viszont nem szeretem ( : főzelékből talán tök a kedvencem, végtelen mennyiséget meg tudok enni:d nyáron netto 6-7kg-t főzök egyszerre friss tökből. Hozzáadott víz nélkül, még a saját levéből is szedek le, nem szeretem ha leves jellegű.
Talán két éve volt kinn paradicsom az erkélyen, jött valami savas(?) eső, meg is murdelte magát utána. A kapor is. Dísznövények túlélték. -
Hieronymus
veterán
Hát, a rómaiak még nem okoztak maguknak globális krízist
Dehogynem! A saját - amúgy nagy - birodalmukon belül.
A 235–284 közötti időszakot a történetírás Crisis of the Third Century néven ismeri. Ez egy olyan, több évtizedes összeomlási spirál volt, amelyet nagyrészt a rómaiak saját döntései és belső konfliktusai idéztek elő.A római rendszer összeomlása az egész Mediterráneumot megrázta, és minden régióban egyszerre jelentkeztek:
éhínségek
városok elnéptelenedése
kereskedelem visszaesése
politikai fragmentáció
kulturális és vallási átalakulásNyilván azokon a területeken nem jelentkezett a probléma, amely felett nem volt joghatóságuk. De számukra globális volt a katasztrófa.
Mára a teljes Föld egy olyan globális birodalom, amiben csak lokális kormányok és csoportok léteznek.
Olyan mint Afganisztán. Egy ország amelyeken a helyi hadurak osztoznak.Hiába van egy kormány, nagyon behatárolt lehetőségei vannak. Globális szinten ma ez az ENSZ. -
mefistofeles
veterán
-
Chaser
legenda
Az e-autós hír alatt elmondtam a véleményem.
Néhány gondolat még, pl a fajok eltűnéséről. Elég szonorú, de tőlünk független is tűntek el fajok, és nyilván alattunk is alakultak ki újak. Ahogy a klímaváltozás is tőlünk független, a felgyorsítását viszont elb@sztuk nem kicsit. Egyre több erdőtűz fog jönni, egyre több helyen elsivatagosodás. Nem fogunk mi kihalni még sokáig, csak majd az életkörülmények megváltoznak. A természet mindig megoldotta, ha egy faj túlszaporodott, nem mi fogunk majd ki rajta) máris annyi degenerált születik és szaporodik tovább, ez is egy finom jelzés az irányt illetően. A nagyon gazdagok biztos gondoskodnak jobb lehetőségekről maguknak, de azt ne felejtsük el, a legtöbb ilyen emberke az egészben azt élvezi, hogy villoghat a világ előtt ezzel, szóval senkinek sem érdeke a sárgolyó lakhatatlanná tétele, kb csak kötelező rossz. Ehhez 8-9mrd ember asszisztál)
Az is mutatja mekkora birkák vagyunk, ha két ország vezetője háborút kiált akkor háború. Két ember milliók felett. Szánalmas.
Lassan már műanyagot eszünk, beépül az állatokba is az a sz@r. Mellé a vegyszerek. Nyaminyami' ( :
Nem lesz megoldás, alkalmatlan rá az emberiség, majd jön ami ezek következménye lesz.
Hogy is szokták ezt mondani? Sodródunk az árral. -
paatrick
őstag
"Pont ez a LOL . Ők is itt élnek...
"Már nem sokáig

Az Elysium(2013) című film 2154-ben játszódik, de ha a mai fejlődési ütemet fenn tartjuk akkor már 2100-ra is valóság lehet, vagy még hamarabb és számukra probléma megoldva.
-
kuntics
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Macska topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Konteó topic
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de állítólag egészséges.
"