Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz hcl #76 üzenetére

Egyik régi sógornőm mondta:
    Te mindig megmondod mit gondolsz, mit érzel, irigyellek.
    Azt válaszoltam, azt lehet nem tudom mit érzek, de ha sz@r ez a marhapörkölt azt biztos megmondom) - ne kelljen jövőre is ilyet ennem.... -
    Érdekes egybeesés, a kifogásolt elem a következő évtől változott. Nyilván nem miattam. Én az voltam, aki "mert" szólni. Innen - is - tudom kevés ember is okozhat változást pozitív irányba - ahogy negatívba is -. "Ez a hülye mert szólni, akkor én is jelzem."
    Ezt tényleg zárójelben jegyzem meg, mindenki rakja ahova akarja. Covid. Nem éreztem szagokat/illatokat. Kétségbe estem. Biztosan kérdeztem itt is, máshol is. Aktuálisan ezt nem közlöm senkivel, de kétségbe estem, tudom utólag. Mit tehettem volna? Gugli' természetesen. Egy magyar "találmány", elolvastam. Alkalmaztam. Egy újabb példával szembesültem, az agyunk kis túlzással csodákra képes. Csak elfelejtettem a szaglást pár hét alatt, és megtanultam újra az instrukciók alapján.
    A dezodorokat/parfümöket kivéve, a legtöbbet mai napig büdösnek érzem konkrétan. A kérdés a mai napig nyitott:
    Előtte is büdösek voltak, csak elhitették velem, hogy nem az? ( :...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés