Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Egyik régi sógornőm mondta:
Te mindig megmondod mit gondolsz, mit érzel, irigyellek.
Azt válaszoltam, azt lehet nem tudom mit érzek, de ha sz@r ez a marhapörkölt azt biztos megmondom) - ne kelljen jövőre is ilyet ennem.... -
Érdekes egybeesés, a kifogásolt elem a következő évtől változott. Nyilván nem miattam. Én az voltam, aki "mert" szólni. Innen - is - tudom kevés ember is okozhat változást pozitív irányba - ahogy negatívba is -. "Ez a hülye mert szólni, akkor én is jelzem."
Ezt tényleg zárójelben jegyzem meg, mindenki rakja ahova akarja. Covid. Nem éreztem szagokat/illatokat. Kétségbe estem. Biztosan kérdeztem itt is, máshol is. Aktuálisan ezt nem közlöm senkivel, de kétségbe estem, tudom utólag. Mit tehettem volna? Gugli' természetesen. Egy magyar "találmány", elolvastam. Alkalmaztam. Egy újabb példával szembesültem, az agyunk kis túlzással csodákra képes. Csak elfelejtettem a szaglást pár hét alatt, és megtanultam újra az instrukciók alapján.
A dezodorokat/parfümöket kivéve, a legtöbbet mai napig büdösnek érzem konkrétan. A kérdés a mai napig nyitott:
Előtte is büdösek voltak, csak elhitették velem, hogy nem az? ( :...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Diablo IV
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest