Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KretaKing
csendes tag
válasz retesz147 #14977 üzenetére
Szia, sziasztok!
Pénteken vettem KIII-t, és a tTorrent kb. azt csinálja amit akarok, de nem érem el amit leszed. Nem látom a hálózatban a kütyüt, bár az ip:1080-as porton elérem a torrent felületét. Samba Server appot feltettem az áruházból, de nem nagyon mozdul. Mi ilyenkor a teendő?
Wifin van jelenleg, az bezavarhat?Valakinek esetleg hasznos lehet, hogy az audió kimenetek is mennek, gondolom a videó is, bár a színek nem stimmelnek. A sárgán hang jön, de ez túlélhető.
Az is egy érdekes jelenség, hogy a hűtő bekapcsolásakor egy pillanatra elmegy a kép.
-
KretaKing
csendes tag
válasz #79335424 #14986 üzenetére
A Servers Ultimate gyártója adja ki ezt az appot is, csak nincs benne mindenféle más is, ezért azt gondoltam, pont ez az a része ami kell. Meg az egy idő után fizetőssé válik, ami nem is lenne olyan nagy gond, de most még ismerkedve a rendszerrel nem verném magam költségekbe.
A SambaDroidot még nem néztem. -
KretaKing
csendes tag
Az normális hogy a Sambadroid ingyenes verziójánál azt az egy mappát sem látom távolról, amit elvileg enged? Ott a vendéget tudom megadni, mint hozzáférőt, de ha nézem a W7-es gépről, visszautasít. Akár meg is venném, ha végre látnám egy mappa tartalmát.
Az bezavarhat, hogy wifin van a box? A tTorrentnél müx a webes felület. ES alatt is sikerült már filet mozgatni, így tanácstalan vagyok. -
-
KretaKing
csendes tag
KIII tud több bluetoothos eszközt, egeret és billentyűzetet egyszerre kezelni?
Az lenne a terv, hogy szépen vigyáznék az USB portokra, nem használnám el a vezérlésre, és nem tapipados billentyűzettel harcolnék, hanem normális egérrel. Az összefoglalóban ilyet nem találtam.
-
KretaKing
csendes tag
válasz DoItYourself #15284 üzenetére
Kattintgatok a youtubeban, mindenféle programban, görgetek, ilyesmi.
Jelenleg, drótos marokegér a jobban, balban, meg a távirányító megoldással bóklászok, de írni így rettenet. -
KretaKing
csendes tag
Ha a tTorrent nem hajlandó pendrivera dolgozni, mert access baja van, akkor mit kell állítani?
Storage/Udisk0 1 alatt vannak a pendiveok..
Ha SD kártyát teszek bele azzal működhet?KIII a játékos.
-
KretaKing
csendes tag
Még mindig KIII
Ha a hotspotot be akarom kapcsolni, akkor a csatornát át tudom állítani valahol, vagy éljek együtt a 6-ossal és örüljek, hogy kevés a szomszéd? -
KretaKing
csendes tag
válasz darvinya #15704 üzenetére
Próbáltam a csúszkát megfogni az egérrel, és letolni, meg lépegetni, de a gombok alatt már nincs más.
Screenshotot lehet csinálni a masinán? A tTorrentről is lenne pár vicces képem.Update: nem az 5Gzhvel van gondom, hanem a 2,4es tartományban az alap 6-os csatornát használja az az egy szomszéd aki közel van, és inkább tenném a 8-asra, vagy 2-esre.
[ Szerkesztve ]
-
KretaKing
csendes tag
válasz #79335424 #15708 üzenetére
A később linkelt appal majd próbálkozom, (csak most az eurosport player megy) hátha lehet csatornát is váltani. Nézegettem az állományokat mindenfelé a kütyün, és volt egy wifis file is, de nem találtam ilyen részt benne, és nem is merném piszkálni.
A binális elavult üzenettel sem tudok mit kezdeni. Egyáltalán mi az, és miért kéne frissíteni, és azon túl hogyan? -
KretaKing
csendes tag
válasz #79335424 #15730 üzenetére
Átgondoltam a csatorna dolgot, és úgy döntöttem nem igazán gond ha nem tudom állítani. Itthon még egy hálózat van közel, és az sem olyan durván ütközős.
A hotspotság, és a wifi vevés mennyire terheli meg a kütyüt a lannal szemben? Az is felmerült, hogy a régi routert rakom be hotspotnak ha mégis kéne, és ott tudok mindenfélét állítani. Mondjuk az 5G-t nem, de csak a K3 tudna ilyet, így nem fontos.Az hogy supersu vagy superuser az mennyire mind1? Nálam superuser van fent, a másikat próbáltam rakosgatni, de a sambadroidért már pénzt akart kérni, és amíg nem tudom mit csinálok addig inkább nem.
(mondjuk a SuperSu leszedésénél beparáztam, mert nem volt superuserség, így a tTorrent se indult, de az újraindulás segített, de levert a víz)A su binális nem zavarhat be a tTorrent jogosultságainál? Nálam csak a mégse, és a HTC recovery opciók vannak. A 3 és a 4 betűs recoveryt nem értem.
Azt hittem meg tudom majd oldani elegánsra is a dobozkát, de eddig nem annyira megy.
-
KretaKing
csendes tag
KIII nél van az az update&backup progi, ott van egy verziószám ami 201309valami. Ez összefüggésben van a neten található firmware 20160623 számával? (gondolnám, hogy igen, de kínaiaknál sose lehet tudni)
Amennyiben igen, akkor ezzel megpróbálhatom frissíteni a dobozt? Chinagadgets oldalon találtam, remélném, hogy 3 év alatt jutottak előre valamit.Más. Logitech K400r-rel nagyon szépen megy az irányítás.
-
KretaKing
csendes tag
válasz #79335424 #16262 üzenetére
és nálad milyen verziószámot írnak?
Logitech meg érdekes volt, mert elsőre piszkáltam, hogy legyenek ékezetek, de nem ment. Mondom sebaj, kölcsön van a billentyűzet, akkor nem ez lesz. Erre másnap értesít, hogy válasszak kiosztást (nem mintha előző nap nem ezt csináltam volna), és most tökéletes. Görgetéssel, lapozással, oldalra görgetéssel a tapipadon.
[ Szerkesztve ]
-
KretaKing
csendes tag
KIII közben nézegettem videókat és kiderült, hogy 201612xx firmware van a dobozkámon, így a letöltött egyéb FW-t nem raknám fel, viszont szerintem túl sokat nyomkodtam ész nélkül, így újra kéne húzni. Ezért kérdezem, hogy a factory resettel visszaállna minden a csomagolásból kivevős verzióra? Superusernél úgy érzem én baltázhattam el valamit, mert régen dobált üzenetet arról, hogy ki kapott jogot és ki nem, most meg csöndben van.
-
KretaKing
csendes tag
válasz #79335424 #16528 üzenetére
Hol van annak a romnak a linkje? A ciril betűknél én elvesztem, de érik, hogy elkezdjem püfölni a KIII-t USB A-A-n keresztül.
Lehet, az, hogy a CVM Superuser jogait elszedje a SuperSU, majd mivel leszedtem azt, így nincs jogkezelés?
Lehet, az, hogy a gyári állapotra visszaállítás az erre nem vonatkozik? Úgy emlékszem az elején, még kérdezgetett, hogy ki kaphat jogot és ki nem, most meg semmi.
A Superuser appnak kéne lennie ikonjának? A storeban feltett képeken vannak kezelendő alkalmazások nálam meg semmi.
KIII-n hogyan kéne binálist frissíteni? Recoveryből próbáltam a superuser.zipet feltenni, de signature gondja van.
Az az érzésem, hogy ilyen okok miatt nem bír a tTorrent külső tárolóra írni. -
KretaKing
csendes tag
válasz #79335424 #16570 üzenetére
Szerintem ez a ROM van a februári 220-as KIII-n. Mi az esélye, hogy pont ez a dátum szerepeljen a FW idejének?
CWM Superusert úgy értem, hogy az az app volt gyárilag a kütyün. Mármint a storeban ClockWorkMod szerepel szerzőként. És erre eresztettem rá a SuperSU-t. Tartok tőle összevesztek, és most nem kezeli senki a superuseri jogokat, hiába nyomtam neki gyári visszaállítást. Az USB A-A mókolás az ezt is visszaállítaná?
Gyári recoverym van a menű alapján. A CWMhez próbáltam úgy eljutni, hogy a ROM Managert felteszem, és az majd felteszi a recoveryt is. De ez nem jött össze, mert azt mondja, hogy nem ismeri a hardwaret. TWRP-t is érdemes megpróbálni?
SuperSU ismételt próbáján is gondolkozom, hátha az hajlandó kezelni a jogokat.Igazából a tTorrentet szerettem volna, ha ír külső tárolóra, és milyen messze jutottam tőle.
A felhasználás témájához: K400-al én jól el vagyok egyébként. Görget, hangerőzik, kattint. Kellemes.
Koncertet eddig nem néztem végig a gép előtt, mert a szék szenvedős, de babzsákból más sima ügy. -
KretaKing
csendes tag
-
KretaKing
csendes tag
Tényleg létezik ember aki KIII-al tud pendrivera, HDD-re tölteni? Már több köröm volt, hogy ja biztos az a gond, de semmi nem jön be. NYitom a könyvtárat és hiába van bármi bárhova dugva nem szerepel a listában. Van valami evidens trükk az Androidon amit csak én nem tudok? exFatos pendrive, NTFS pendrive egyik sem jó neki.
SuperSU felrakása óta nem vinnyog, hogy elavult, vagy ne lenne jog. Szépen kérdezget. Ez a gond is megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest