- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikimano2
csendes tag
válasz
DoItYourself #99827 üzenetére
Igen, én is erre jutottam, főleg hogy most már, amióta az új firmwaret rátettem, inaktív lett a reset gomb, és nem találok semmi alternatívat hogy a recovery menüt előcsaljam. (valószínűleg ezért nem tudtam már a CE -t másodjára rátenni, mert hiába nyomtam be a resetet, nem történt semmi, indult az mbox logo...)
-
Mikimano2
csendes tag
válasz
DoItYourself #99655 üzenetére
A 9.2.8 működik rajta, de azt hiszem, ez nem lesz jó arra, amire nekem kellene. Web böngészőt akartam indítani alóla, de nem találtam. Leginkább online filmekre és youtubera akartam használni, de egyik sem működik. Az android 6 használhatatlanul
lassú volt, így feltettem egy kínai firmwaret minden mindegy alapon. Most gyorsabb lett, viszont a microsd ről nem telepítődik a CE.
Az már működik hogy brave böngészőből elindul az online film, de teljes képernyőn lefagy, (a kép visszaugrik kicsibe, a képernyő többi része pedig zöldre vált). Én arra gondolok hogy kevés az 1Gb ram. Valami ötlet...? -
Mikimano2
csendes tag
válasz
Beni2360 #99648 üzenetére
Sajnos ahogy látom, 19 alatti CE verzió nincs már forgalomban, így nincs mivel kísérletezni.
Szerintem amúgy chip s905x, mert ahogy utána olvastam a sima s905 a gxbb p200, vagy. p 201-es, ez viszont azt írja hogy gxl p211.
Az sd kártya lassúságára én is gyanakszom, kipróbálom majd egy c10-el, de legjobb lenne egy régi CE vagy LE verzió. -
Mikimano2
csendes tag
Hello,
Egy venz v10 box-ra szeretnék LE vagy CE szoftvert de a fórumban ajánlott verziók már nem elérhetőek a neten. Az új LE egyáltalán el sem indul (a telepítés sem), "nem támogatott video formátumot ír a tv. A CE 20-as verziója települ, de nem indul el (egyszer valahogy bejött a kezdő képernyő a menüvel, de aztàn lefagyott.
A micro sd c4 4Gb, a dtb file dxl_p212_1.dtb
Box adatok:
amlogic S905, p211
android 6.0.1/MHC19J/20170824
1 Gb ram, 8Gb emmc, eternet 10/100
Az android rendszer nagyon lassú, internetes használatra alkalmatlan jelen formájában.
Ha valakinek lenne esetleg régebbi LE vagy CE verziója, vagy ötlete a sikeres telepítéshez, kérem írja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- OLED TV topic
- Láncfűrész topik
- Politika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből