Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
summersam
üzenetére
Elég komoly projektor, vászon és szoba kell hozzá, hogy a boxok képminősége legyen a szűk keresztmetszet a minőséget tekintve. Legalább is szerintem. Benq W1070-eshez volt szerencsém viszonylag jó vászonnal, de egy normálisabb tv-hez képest azért elmarad a képminősége.
-
horeee
tag
válasz
summersam
üzenetére
Szerintem inkább csak hangzatos marketingduma, főleg ha valakinek eleve nincs is HDR képes megjelenítője.
Akkor csak egy üres marketingduma.
Ilyen memohi cuccot még nem láttam, de ha jól látom 70-80 dollár. Tökugyanilyen paraméterekkel bíró box van ennél sokkal olcsóbban is. Miért pont ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself