Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
kis-attila
üzenetére
Neked mi bajod van? Miért kell vergődni? Ha itt nem jó, menj máshova.
Már borzasztóan unom olvasni a hszeid.
-
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Úgy csinálsz mintha te lennél az aki feltalálta a tutit, mert vettél egy boxot ( kettő) és onnantól itt senkinek sem volt olyan. Csak tudd, kevés olyan box van ami nem fordult meg a kezeim között és elmondom nem mindig az ár hatrározza meg ezeknél a kínaiaknál a minőséget. Szerencse is kell és leginkább a szoftver ami számít rajta szerinted miért kellett már égen xbmc-vel indulni eljutni Coreelecig és libreelecig, és a slimbox androidokig? Mert ettől lesz jó a boc nem attól hogy mi van ráírva. Persze van moslék darab is, ami noname és klón, ezért kell olyat venni amit nem gyártanak minden dzunkán x96 és tsi néven.
Mert kb mind ugyanazt tudja, max nagyobb hűtőborda van rajtuk. Csak közlöm a szeritned szar vontarról hogy több mint 100-as nagyságrend után egyel sem volt baj a melegedéssel ( túlmelegedéssel), megy mind folyamatosan sok éve hiba nélkül. Nem hűvös, de sokan rinyálnak mert már hú 70 fokos. El kell olvasni a datasheetet ezekről a socokról és megnézni mennyi a tűréshatár és lehet csodálkozni. Ez nem egy 2 éves intel proci ami 40 fokon már melegnek számít.
fogalmad sincs egy csomó mindenről csak idejössz trollkodni, elég unalmas. Tőled lesz blikk az egész -
cof
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Nem tudtatok megfelelő ajánlatot letenni " X ember számára ". Tény.
A tény az, hogy én ajánlottam egy stabilan megbízható és bizonyított S905X3 SOC-ot az X96 M200 ellenében, mert gondolom nem akar béta tesztelő lenni. Szerintem onnan indult ez a "blikkes" szál.
Ott kell segíteni ahol az igény van ...amire szükség van ...
Nem véletlenül kérdezzük meg mindig, hogy mire használná. Mert csak az alapján lehet ajánlani.
ezelőtt 15 éve is ezen röhögtünk, hétköznapi használat vagy csak a benchmark érdekel
Én se vagyok az a kapkodós típus, CE 21-re is még csak idén váltottam. Pedig már abból is jó ideje elérhető volt stabil verzió. De a CE 19 teljesen jól működött eddig, én meg nem piszkálom azt ami jól működik. Kapott egy új mSD kártyát a box, gondoltam akkor megnézem.
-
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Ha blikk fórum akkor minek magyarázol itt? Tudjuk vettél egy khinkankot és az az isten és vették egy rk akármit és az a másik, mindeki hülye aki ezt nem dicséri vagy próbál hibát megoldani, javítani és más eszközt is használni. Gondolom autós topikokban mindenki hülye aki nem olyan autót használ mint te mert neked az van és az a jó. Lövésed sincs egy csomó dologról de pár naponta idejössz fikázni egy csomó dolgot. Kodis topikban a fejlesztőket is számon kérted kik nélkül sokan filmezni sem tudnának, csak ott gyorsan lehurrogtak. Ha nem tetszik ne olvasd. Érvet még nem hoztál fel igazit, csak azt hogy neked mi a jó. Unalmas már
-
Joshi
titán
válasz
kis-attila
üzenetére
Te h... vagy komolyan. A szoftveres részétől lesz egy box valami, ahhoz meg igen is dolgozni kell rajta. Neked fogalmad sincs az egészről, de ez látszott már az első hozzászólásodon is.
-
Joshi
titán
válasz
kis-attila
üzenetére
Nem értem miért fröcsögsz itt, szerintem senki nem kérte.
Az általam moddolt boxot is csak azért módosítottam, mert akkor annak idején ez volt itt a téma. Mármint hogy ezek az olcsó boxok bizony melegednek. Aztán lehet hogy a lőtéri kutyát se érdekelte volna ha hagyom gyári állapotába. Persze az is lehet, hogy mára már elhalálozott volna a box, ezt ugye nem tudhassuk. -
mikrofon
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Szerintem ez a HSz-d elég közösség romboló és nem értek egyet vele. Ráadásul abszolút nem ez volt a célom hogy adjam egy ilyen HSz-hez az alapot . Elnézést a többiektől.
-
cof
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
M200, nemzetközi fórumokat nem olvastok? Kiröhögte mindenki.

És milyen helyesen.
olyan problémáitok vannak amiket egy sima átlagember is rég elfelejtett
De nagy elvárás így majd 20 év megjelenés után egy USB 3.0 port, pláne úgy, hogy az előző generációkon már volt.
Blikk fórum,tényleg.
Eddig téged nem láttalak még itt nagyon szakmázni, csak veszekedni.
-
Joshi
titán
válasz
kis-attila
üzenetére
A rossz hűtés szerencsére orvosolható, de akkor szinte mindenbe is bele lehetne kötni. Én azért mondom, hogy szerintem mi az ajánlott és a nem ajánlott. A ~150€ környéki boxokkal alpvetően nincs gond. Ilyen box a Homatics, Dune-Homatics, Ugoos stb. De ezek már nem annyira olcsók.
-
cof
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Szerintem pont ez a példa mutatja,hogy annyi minden más lehet, mások az igények, mindenkinek más kell ....
Nyilván, de egy alfa Kodis CE boxot ajánlani napi használatra egy hozzá nemértőnek, mert most ez az új és trendi, szerintem felelőtlenség. Én szépen megvártam anno míg lesz stabil CE S905X3-ra, és csak utána vettem, nincs kedvem meló után még debugolni, csak filmezni szeretnék egy stabil rendszeren. Valaki sose kötne rá külső meghajtót mert van NAS, Nálam kezdettől alap volt, hogy ez lesz használva házi szervernek (ha megnézed nem a mai az első hozzászólásom a topikban), az alacsony fogyasztás miatt mehet 0-24. Kezdetben S905 LE, Transmission, imádtam. S912 még szintén LE, aztán S905X3-al jött el a CE-s korszak, de már lógott rajta USB tvtuner 2 is. Atomstabil volt mindig.
M200 .. sikítva röhög rajta mindenki akkor már egy X88 Pro X5M de hagyjuk ( itt se panaszkodtak rá,ugye )
Én magán az S905X5M-en csak simán, hogy nem tellett legalább egy USB 3.0-ra, pedig a SOC tudná elvileg. Mint ha a mostani 14. genes Intel alaplapot kidobnák DDR3-al...
Vontar X4? Elnézést de miről beszélünk? A legnagyobb kamu, pont az X4 az ami szénné ég náluk
Hűtés az kb. lepkefing, sajnos az S905X3-on is már mókolni kellett olcsóbb típusoknál. Mondjuk az is sokat tett hozzá, hogy láttuk a kijelzőn a hőmérsékletet a vfd.conf megjelenésével, menüben nem emlékszem már mikor lett elérhető. De addig szerintem senkit nem zavart, amíg nem tudta mennyi.

-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Nem arról szól ez a fórum,hogy pár ember még megőrizze a maga nagyságát? ( na, lehet köpködni ) Samu TV meg átlag hang ... Vontar X4 ... az aztán fasza lesz. M200, nemzetközi fórumokat nem olvastok? Kiröhögte mindenki.
Persze,nem értek hozzá ... olyan problémáitok vannak amiket egy sima átlagember is rég elfelejtett. Blikk fórum,tényleg. -
Ikolum
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Nem ismerem. Jó?
-
mikrofon
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
-
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Kérlek ezt hagyd abba.Nem is ismersz csak szeméyleskedsz, fogalmam sincs miért.
Keress más játszópajtást magadnak aki elhiszi hogy a kinhankod jobb a többiekénél - mellesleg minden típus szinte fordult már meg a kezem között és tudom hogy egyik sem olyan ami mindent tud. Ha így lenne értelmetlen lenne ez a topic, a slimbox project és a CE fejlesztők munkája is. Attól hogy vettél 2 boxot és neked megfelel, nem biztos hogy másnak is jó úgy félkészen. Hagyj engem békén, és kérlek ne vezess félre senkit, nem ta vag az első aki ezt itt megtette és összezavart pár embert.
Olvass vissza, van itt pár ember akik profik eben a tesztelésben ( én nem tartozom közéjük, nem érdekel dv, L1 stb), ők már kifejtették ezek a boxok mit tudnak és valós tudással és pontos infókkal leírták, - veled ellentétben. hagyd meg nekik hogy tovább vigyék itt a tanácsadást a komolyabb boxoknál - az olcsó kategóriában meg ne akard ezt megkeresni -
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Nem azt írtam hogy a rendszer lesz orosz. Egyszerűen nem érted amit írok. A rendszer magyar lesz vagy amilyenre beállítod telepítés után. De az androidban van egy beállított lokalizáció, a slimboxban ez orosz. A város pedig moszkva általában.
Így kb:
ro.product.locale=ru-RUpersist.sys.country=RU
persist.sys.language=ru
persist.sys.timezone=Europe/MoscowAmíg ezt tartalmazza a találatok nagyobb eséllyel fognak erre vonatkozni. Orosz mesék a yt-on, orosz videók, a play is olyan tartalmakat hoz előbbre amik arra a régióra vonatkoznak.
Ha ez pl magyar és europa és budapest vagy amsterdam vagy egyéb akkor a releváns találatok erre a régióra vonatkoznak.
Ezen kívül sok más is van amit érdemes átállítani, kivenni, módosítani - cserélni.
Sok apróság sokat jelent. Anélkül is használható, de így kerekebb--
A másik: úgy látom neked is bántja a szemed ( mint pár értetlennek) hogy a temékeim között van eladó box ami készre van csinálva és pofátlan módon nem beszerzési áron adom. Megsúgom, nem éri meg igazán. Nem tudom mennyi az órabéred, de manapság 2-3-4 ezer már nem valami nagy órabér ha jól tudom. Egy ilyen box-al több mint egy óra munka van, van befektetés, sok hddd amin a rendszerek vannak visszamenőleg is, és nem csak a boxot kapja az illető hanem évekig zaklathat, megjavítom neki ha gond van, telefonon keres stb stb. Sok energiát felemészt és igyekszem a legjobban összerakott rendszert adni. Egy laikus ezt 2 hónap alatt nem hozza össze. jó pár éve láttam mennyien szenvednek egy CE felrakással beállítással, hiába van itt sok leírás. Így is napjaik mennek el és nem lesz minden tökéletes.De segítek ingyen bárkinek, sokan mégsem kérik amikor már 2 órája telefonon mondom mit tegyen. Nem fér bele az idejükbe, nem kifizetődő úgy sem.
És azt írod anyagi érdek, ami nagyon téves.
Akinek viszont segítek mindig ingyen teszem. És ez napi szintű dolog. 2 napja értem haza és már most kb 3-an jönnek majd, máshol vásárolt boxokkal amikre kapnak androidot és/ vagy CE-t beállítva. Akár megvárhatóan, este is. És ezért soha nem kérek é nem fogadok el semmit, szóval az anyagi érdek kitételed téves. hiszen nem kell tőlem vegyék, sőt sokszor elmondom a vevőkknek ha karnak adok linket honnan és mit vegyenek, utána segítek megcsinálnoi neki, akkor olcsóbban megússzák. De ritkán kérik mert pár ezer ft a különbség és időben eltelhet 1-2 hét is mire az meglesz.
Baromi sokat dolgoztam én is rendszereken, sok időt vettem el páromtól ezzel, naponta hívnak és akinek tudok segítek. De sokan csak azt látják hogy van készen is eladó box. De ezt hadd ne adjam már beszerzési áron. Nem ebből élek, de dolgozom vele és sokaknak ez segítség, örülnek neki mert szeretnének jól beállított out-of-boxon filmezni, és ezzel azt kapják. Szóval ne legyél ezzel privátban és itt is ilyen cinikus és lekezelő.
Az X3 pedig azért van mert az összes többi boxnál még akadnak hibák, míg nem lesz atomstabil mind addig ez marad. Van X4-em is, X5M is, el is mondom az érdeklődőknek, de azt is mi a hátulütője még agy nightly-nak vagy kis hibákkal rendelkező rendszereknek.
Legtöbbeknek az online filmezés kell, arra még az X3 is "sok"
Szóval kérlek nem foglalkozz velem és ha másoknak tanácsot akarsz adni adj is és ne csak félinfókat és amlogicot szidva, mert szerinted az nem jó, hanem fejtsd ki mit miért nem ajánlasz vagy mit miért ajánlasz.Szerk: közben látom átmész már szeméyleskedésbe is, kérlek fejezd be. Nem te vagy a célközönsége az X3 boxnak, és úgy tűnik cak vagdalkozol mert szerinted vettél egy ot-of-boxot - ami nyilván nem így van... még nem nagyon van olyan box sztem. Én nem barkácsolok smmit, csak próbálom használhatóbbá tenni egy átlag felhasználónak akiknek az alap android nem működik.
A sok tégla éppen a gagyi boxkból adodott, kb 5-7 éve amikor még nem volt dual rendszer és slimbox, hanem próbáltam megfelelő rendszereket készíteni, csak azokra a boxokra nem lehetett semmi mást eltenni csak amivel a dzsunkakínai gyár kiadta. Azért nem foglalkozom nevesincs cuccokkal már és csak fix helyről vásárolok. Ez nem 1-2 box volt, százas nagyságrendről beszélek. Ezért tanácsolom másoknak is, ne vegyenek 2 ezer ft miatt bizonytalan boxokat. De szerintem semmit sem értesz, részemről ezt lezárom.
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
[link] 24. Tiéd,legalább ne tagadd le.
Rocktek GX1 olyan 27, mindenféle hivatalos Google + Widecine L1, az összes audio / video kodek benne van.
Nem kell CoreElec,nincs barkács és jó. Tavaly már a Kinhank G1 is tudta.
Az embereket nem az érdekli,hogy a DV kilencedik verziójának harmadik bétája megy-e,stabil dolgot szeretnének. NetFlix + 4K SmartTube menjen, hétköznapi használatra. Samsung mint a legnagyonn TV gyártó,eleve HDR 10+ és nem támogatja a DV-t. Mivel a legnagyobb eladást produkáló gyártó szerintem sokaknak van otthon. Hang ... DTS X van egy RockTek GX1-en. Hiatalos Google. Ennél Te jobbat barkácsolsz?
Csináld csak! -
kis-attila
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Leírtad,annyi téglát csináltál,házat lehetne belőle építeni.
Én még egyet se de én vagyok a barom .
Legyen,hajrá nekem akkor is nulla ha meg se szólalok + akkor is ha igen.volt kolléga három Scirocco GT-t tört össze de ő a király. Nekem anyu egy PolskiFiat-tal járt, utána egy négyütemú Trabant volt neki,soha semmi törés vagy baleset. Most anyám az amatőr akkor?
-
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Nem azt mondtam hogy minden orosz lesz. Nem tudom mit nem értesz.
Ha megnézed sokkal több orosz találat és tartalom jelenik meg a lokalizáció miatt - plusz tele van orosz nyelvű appokkal is. Ha európaira állítod és kitakarítod mást látsz. Próbáld ki és meglátod
Nálad minden azzal zárul hogy hagyjuk is, idedobsz pár okosságot, priviben lekelező vagy ( itt is eléggé ), az Amlogicot szidod egy amlogic topikban, de konkrét normális információt nem adtál még.
( max lekezelést priviben, mert valahogy magas lóról kezeled a dolgot mintha mindent tunál de nem osztod meg az amlogicot használó buta halandókkal )
Egyik pillanatban azt írod nem értesz hozzá aztán meg hogy 3 éve ezzel foglalkozol. Ne zavarj össze olyanokat akik kérdeznek és tanácsot várnak, csak elbizonytalanítasz olyanokat akik segítséget kérnek. -
Truman
senior tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Pedig itt ajánlgatta néhány ember ezt a box -ot, szóval nem értem mit értesz az alatt, hogy elcsesztem a vásárlást. 905X3 box -ot nem akartam, mert befürödtem vele. A lejátszásnál alul felül fehér csík, ami baromi zavaró volt semmivel, nem akart eltűnni. Így valami modernebbet akartam. Azt mondtad már javítottál meg 3 box ezzel a módszerrel, ezért mertem kérdezni azt, aki már látott háborús filmet. Most miért szapulnálak téged, mert nem jött be a segítség amit itt kapok. Én felelősségem. Akkor így jártam és kész, megy az elektromos hulladékba. De anélkül nem akarom, hogy meg se próbálom.
-
Truman
senior tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Akkor lehet ezt is őrizgetni kell egy kicsit a szekrény mélyén, míg orvostudomány hozzáfejlődik.
Mert mindent amit csak találtam róla eddig, az orosz volt. -
Truman
senior tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Le tudnád írni pár lépésben? Mert így ruszki nyelvről Google -al átfordítva nem igazán bízok magamban.
-
Truman
senior tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Köszönöm.
Azért furcsa, hogy egy zsír új eszközre egyből valami ruszki förmedvényt kell rászabadítani, hogy egyáltalán működjön. Már nem indul jól. Ha valakinek nincs elég baja az életben, az vegyen kínai TV BOX -ot.

Mi a különég az aosp és az atv verziók között?
"Mondjuk úgy, jó lett."
Akkor ez se 100% -os megoldás?
-
gyűrű
addikt
válasz
kis-attila
üzenetére
Android tv alatt.... esetleg
CE nyílt forráskód, sohasem lesz Netflix tanusitott. -
mexel
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Ez jól hangzik, elvileg a régiekre nem lehetett tenni, zárt bootloader és nem működött.
Itt sem egyszerű, most csinálják az NO-val, nem minden működik tökéletesen. Sajna a Widevine L1 eddig nem ment CE alatt akkor sem ha a box tudta volna, ezt nem tudom megoldják-e. Azaz nem volt hW gyorsítás netflixnél.
( de lehet hogy megoldják ahogy először az NO sem kezelte az AV1-et ha a droidnak régi ucode.bin-je volt. Na azt gyorsan ki tudtam cserélni újra pl ugoos-ból vagy egyéből a sallangokkal együtt, de már beéíptették az NO-ba így mindegy mi van a boxon, nem kell mókolni. De az L1 szerintem macerásabb lesz)
Kénytelenek próbálkozni most valamivel mert a droid 14 feladta a leckét a belső telepítéshez és a DV nagyon kell mindenkinek - még...
Én is ezen ügyködök ( ismét dual telepítés) igaz amlogic vonalon és az S905X5M-el, nem sok kell hozzá de nagyon elakadtam egy részen, de teljesen más metódus lenne mint a CE eredeti telepítője.
Remélem végre lesz kis időm rá és meg lehet csinálni. ( lehet segítséget kérek majd valaki nagy linux gurutól, mert valami kisebb olyan dolgon akadtam meg ami szerintem az erősen hiányos linux tudásom(?) okoz
)
S905X4-en már működik a dual így ebben a formában, igaz van egy kis bibi még vele de az megoldható, de nincs értelme azzal foglalkozni már
A Xiaomi jó lenne ha működne így, eddig ha valaki netflixre keresett boxot mindig Xiaomit ajánlottam az olcsó kategóriából, afr is működött szépen. ( a hanggal is akadtak azért problémák pár esetben)
Csak maga az android volt amivel nem voltam kibékülve - más boxokon sem. A kép számomra még mindig jobb CE alatt mint bármelyik droidos boxon. Nincs nagy különbség, de látható.
De ez csak az én véleményem.Jó most az S905X5M is, elsőre szép a kép de egy idő után túlszínezettnek tűnik és van pár anyag amivel meg meggyűlik a baja mind kép mind hang téren pedig frekit szépen vált, atmost nem tudtam tesztelni.
Veszek is egy xiaomit és letesztelem mit is tud, bár van még pár dolog ami zavar, az ethenet hiánya, az 1 usb és a 2gb. Ezen túlléphetnének, jó lenne.Persze tudom ez a design rovására menne
-
korcsi
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
És akkor ez azt jelentené, hogy CE alatt megy például a netflix hardveres gyorsítással?
-
válasz
kis-attila
üzenetére
-
roseA580
aktív tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Tudom hogy maximalista vagyok...
FireCube gen 2 volt az első választásom, de frissítetlent nehéz beszerezni.
Ugoos AM6B+ drágállottam.
Így már csak egy választásom maradt!
Jim74:
Igen!
Könnyű volt feltenni, igaz hogy először nem megfelelő CoreELEC verziót választottam, de még azzal is működött, csak nem volt DV FEL.
Csak a CoreELEC NG-vel működik a DV FEL lejátszás! -
roseA580
aktív tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Szia!
Mindez szép és jó, valamint olcsó is, de melyik tud közülük DV FEL-t?
Nálam már Homatics Box R 4K Plus + CoreELEC NG + dovi.ko valósítja meg a DV FEL lejátszást.
Nagy minőségi előrelépést jelent számomra!
Vajon lett volna még olcsóbb megoldás?
Ui:
Most látom hogy a kérdezőnek nincs is szüksége DV-re!
-
válasz
kis-attila
üzenetére
Köszi, majd keresgetek.
-
válasz
kis-attila
üzenetére
Köszönöm
X96 X4-et hol érdemes beszerezni? -
kis-attila
tag
válasz
kis-attila
üzenetére
Az, hogy itt király lehetsz az kb. olyan mintha a Monopoly-ban lennél milliomos.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
kis-attila
üzenetére
Én úgy látom, hogy nem rendelhető gyártói oldalról Ugoos. Az Ugoos honlap külső forgalmazókra hivatkozik.
Illetve azért egy itthoni árat ne hasonlítsunk egy kínai árhoz... Így valóban a kolléga által is írt 32-35k vs. 15k az érvényes összehasonlítás. (Arról nem beszélve, hogy szoktak sokkal jobb vételek is lenni.)
Illetve még nagyon fontos kérdés, hogy te Android alatt hasonlítod őket, vagy CE alatt, amit a többség itt használ. Nekem CE-vel még a régi 1GB-os S905 boxaim is szépen mennek édesanyámnál, ahogy a 2 GB-os S905Y4 is, valamint anyósomnál az S905W2. Az itthoni S905X3-ak is természetesen.Szerk.: átolvasva, te Android alatti összehasonlításról írsz. Szerintem az itt sokakat nem is érint.
Szerk2:
#106991 blakey: fel sem merült bennem itt a topicban, hogy ez nem Amlogic, nem is néztem...
Így aztán pláne nem érvényes az összehasonlítás. -
LLKobe
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Gyári oldalon nem látok rendelési lehetőséget, csak ennyit:
Csak akkora a különbség mintha más dimenzióban lennél.
Hiszek neked, ezért is érdekel. -
LLKobe
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Nekem most jött meg a Ugoos SK2
Hol rendelted? Amúgy valóban elég szimpatikus cucc.Akkora a különbség, hidd el megéri azt a párezer Forintot.
Azért egy sima X3-X4-es box 15-20k, ez azért nem plusz pár ezer, hanem dupla ár. -
Beni2360
félisten
válasz
kis-attila
üzenetére
Most akkor melyik az olcsó műanyagdarabok?
"Ugoos SK2 egy prémium 4K TV okosító erős hardverrel, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos és Vision támogatással, wifi 6-tal és vezetékes ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az általam

vargalex
DoItYourself