- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Jószándékkal írtam, hogy valami változott és jónak tűnik vp9-cel is, nagyon jól tudod te is, hogy a Netflix folyamatosan változtatja az anyagai minőségét, javítanak a tömörítéseken, a korábban rossz anyagok is jobb minőségben kerülnek fel, stb. Nem írnám, hogy jó, ha nem az lenne. Nem nézhetetlen, de ha már itt tartunk akkor az egész CE alatti Netflix sz@r egy támogatott eszközhöz képest. Azért simán végig néztem egy-két epizódot és most egy filmet nézek, mindezt azért, hogy lássam, mennyire jó vagy rossz, de eddig nem nézhetetlen, és a kép/hang is szinkronban vannak, a szoftveres gyorsítás ellenére.
Egyébként S905D3-on a 1080p h264 is szaggatásmentesen megy, azt is tesztelem, mert ugye eddig 720p volt a jó. Nem tudom mi változott az elmúlt hónapokban. Utoljára talán szeptemberben néztem CE alatt Netflixet, de akkor nem volt "ennyire nézhető".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620/Xeon E3-1225v5 3.30GHz/48GB RAM/320GB HDD
- !!!Full HD játékra tökéletes game PC eladó!!!Gtx 1660 super+i5 9400f
- Ryzen 5 5600G 3.90 GHz(6 mag 12 szál)/64GB DDR4/240GB SSD
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest