- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
kokokka #86607 üzenetére
Nem én nyomtattam 😄. Ahhoz a boxhoz közöm sincs! Csak hozzászoltam.
Én elhiszem, hogy nálad nem volt gond de nálam volt. Nem volt rettenetes de engem zavart amúgy x96 mini még rosszabb volt ebből a szempontból mert az fagyott is és az jobban melegedett. De az már nincs úgyhogy nem rakok bele hűtőbordát.
Én nem mondom, hogy minden esetben kell csak akkor mikor már a lejátszás rovására megy. Sokszor elég a gyári hűtés de nálam nem volt jó.
Amúgy nálam is parkoló pályán van a x96 max plus (igazából már nem is az enyém) mióta van shield tv és egy Apple-TV is.[ Szerkesztve ]
-
trance89
őstag
válasz
kokokka #86607 üzenetére
Nagyon nem mindegy hol van elhelyezve a lejátszó és legőképpen a "cpu binning" ami számít, egyszóval minden egyes S905X3 soc teljesen más hőfokon éri el ugyanazt a teljesítményt. Ugyanúgy mint a desktop cpu-knál, csak ott az aktív hűtés miatt nemnagyon venni észre különbségeket. Míg egyeseknél 70-75 fok az átlag, más ugyanazon típusoknál simán 80-85 fok is lehet passzív hűtés mellett.
Nekem is tegnap megérkezett a 3d nyomtatott x96 max alsórész csak én teszek bele egy csendes ventit is, azzal már tényleg jól fog hűteni. Holnap ¸osszerakom és dobok be róla pár képet -
Joshi
titán
válasz
kokokka #86607 üzenetére
Mindenképpen faragni kellett a hőfokon, mert tesómék torrentezni is fognak vele. Meg aztán nekem ne sírjanak hogy nem jó valami, mert nem akarok hozzájuk rohangálni. Végül is az a lényeg, hogy passzívan is hozza a megfelelő hőmérsékletet. A nyomtatott ház meg kicsit feldobja az egészet plusz nagyobb, szellősebb a belső tér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar