Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Bargab #16558 üzenetére

Ha nincsenek meg a megfelelő lehetőségek az írányításra, akkor kínlódássá válik az Android használata. A gyári Launcher nagyon vacak. De, a KIII -on hiába tettem alapértelmezetté az Apexet, minden indulásnál rákérdezett, hogy melyiket indítsa. Le kellett tiltanom a gyárit, hogy a rendszernek ne legyen választási lehetősége. Multitask nélkül nem lehet több alkalmazást kezelni. A navbar ikonjai is nagyon hiányoznak. Pl. hogyan állítasz egérrel gyorsan hangerőt, ha nincsenek rá ikonok a navibaron? A navbar egérrel eltűntethető/előhívható kéne legyen. A KIII -on nem az. A képernyő és a fizikai billentyűzet közti váltás is zűrös, ha nincs értesítési sáv, mert ott kéne legyen a parancsikonja. Sorolhatnám még, de a lényeg az, hogy más kezelőfelületet, és funkciókat igényel egy médialejátszó, mint egy Androidos miniPC.
    Ha nem vagy különösebben árérzékeny, és elegendő az 1.4 -es HDMI, akkor ilyen vegyes üzemre inkább egy X86 -os gépet ajánlok. Én egy Vorke V1 -et vettem, kuponkóddal jóárasítva. RemixOS -t telepítettem rá, amihez képest az ARM boxok kezelhetőségben sehol sincsenek. YT Videó. De, a Remix mellett még telepítettem egy Linuxot (ehelyett lehetne egy önálló Kodi is), és megmaradt a gyári, legális Win10 is. USB3, plusz 2,5 -ös HDD/SSD hely, natív SATA porton. Ezek sincsenek az S9XX -ekben. Vegyes üzemmódra sokkal alkalmasabb, mint egy ARM box.

Új hozzászólás Aktív témák