- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
mexel #100541 üzenetére
A balenaEtcher-rel lett létrehozva a LE-et tartalmazó boot-microSD, amely kialakított egy LIBREELEC meghajtót, meg egy plusz meghajtót, amit állandóan formázni szeretne a Windows, amikor beadom neki usb adapterrel. Az Ubuntu szerint ez a meghajtó a Storage mappa, de a WinSCP-vel hiába választom ki a legördülő menüből, mindig leáll a program tőle. Ergo hiába szeretném a Ctrl+Alt+H billentyűkkel a rejtett mappákat (vagy fájlokat) megnézni, nem jutok el odáig a prograleállás okán. De Ubuntu alól rendesen látni lehet az összes ott helyetfoglaló anyagot.
Sajnos azt nem tudom, hogy miként kell ssh-val támogatnom a progit.
Viszont, ahogy cof is írta, nincs a Storage alatt .config fájl, így azzal nem is tudnék mókolni sajnos.Szóval valami más okosság kellene, hogy a gyári távkapcsoló életre kellhessen, de ennek megoldása még számomra titok, pedig próbálok róla olvasgatni eleget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Yettel topik
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest