Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez ugyanolyan box, mint a junkpodé?
Mármint a bele.
Kíváncsi vagyok mire jutsz vele... -
nagyfejü
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Sima mkv - uganez!
avi - JÓ!!! -
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ne cukkolj...!
-
tlala
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
"igen egy iperf3 mérés jó lenne lehetőleg CE alatt! És egy linket is küldhetnél ahonnan vetted, mert lehet te más eladótól vetted és más verziót kaptál!"
A Magicsee N5 Max-ot arról az oldalról rendeltem, amit te ajánlottál.

Feltettem az androidos "Magic iPerf including iPerf3" alkalmazást a masinára, de nem tudom, hogy azzal hogyan is kéne mérni.
Ookla Speedtest appal mérve a sebességek (le/fel):
WIFI: 180/200 Mbps
LAN: 950/550 Mbps -
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Bocs, még nem volt rá időm...
-
darvinya
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nikkelezet réz, nem Alu.
Alu-ból nem gyártanak vezetéket már. -
bl4ze
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm, akkor ezekre így lecsapok : kábel + az olcsóbbik Baseus töltő.

-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Meggyőztél! Én csak az illusztrált képet néztem, az meg olyan gagyi beütésű. De van egy fényképes visszajelzés, és tényleg jó minőségűnek tűnik.

5.5 x 2.1 mm-es be is van ilyen? Én sajnos nem találtam.
(#58189) bl4ze Hát ha a 2 USB portos összesen 2.1 A és egy USB-n nem tudja leadni akkor az nem lesz jó. Nem kuka a tied sem, a gyárinál valószínű jobb minőségűek.
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem te írtad, hogy ezek a kábelek ugyanolyan gagyik mint a gyári tápon lévőek? 2 HDD-t én nem kötnék ilyen olcsó, gondolom ultravékony kábelre.
Én így raknám össze,
A Baseus jól néz ki amit DroiDMester linkelt, 3.6-8V között tudja a 3A-t.
-
bl4ze
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ok, köszi akkor rendelek egy olyat.
A fenti 2 töltőm közül jó bármelyik ahhoz, hogy 2 külső HDD legyen rajta??? köszi.
-
bl4ze
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ebbe a topikba felrakhatnád a te logjaidat. Másnak mintha már csak a BT-vel lenne gondja.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Újra mértem most már mind két irányt, és felemás lett.
https://discourse.coreelec.org/t/magicsee-n5-max-ethernet-not-working/6569/22Nem ilyen gondod volt amit egyszerű rövidre zárással javítottál?
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az szép gyűjtemény.
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ja, hogy Neked is S912-es van. Az is jó, legalább nem egyedül vagyok ezzel a problémával. Ahogy nézem, nem nagyon van előre lépés az ügyben.
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm! Akkor megnyugodtam, hogy nem csak a sima verzió hibás, az ng is az. Nálam az utolsó, amin még jó, az a 2019.08.04.-ei Nightly (mivel kell a Bluetooth, így ezt használom). Az utána lévők már nem jók. Igaz, a 9.0.3-as is jó lenne nekem, de szeretem az új dolgokat.
(#58037) junkpod
Köszönöm.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most olvasgatom ezt az iperf-et, sosem használtam még...
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére

Nagyon király vagy!
Köszönöm!
Így már vissza is tudtam rakni a libreelec-et.
Érdekes mert ott volt mindkét fájl a zip mellett, de úgy nem ment, csak ha a zip-et kitöröltem most. -
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem törli a droid recovery-t, csak a dtb-t írja felül a CE sajátjával. Egyedül az eltérő dtb miatt nem indul el a recovery. Frimware-ből kiszedett dtb, dd-vel vissza írható CE alatt, és már indul is. Ekkor viszont a CE nem fog elindulni, csak SD-ről, ahonnan meg a CE dtb írhtó vissza a /dev/dtb-be dd-vel. Így vissza áll a rend.
Csak azt nem értem, minek a droid recovery, ha CE virít rajta.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az enyém már otthon vár, este referàlok. Mondjuk ugyan onnan rendeltem, mint junkpod fórumtárs.
-
Osynho
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az enyém is úton van, kíváncsi leszek.
-
ttt
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Sztem alapvetés, hogy bármilyen oldal is, óvatosan közelítsük meg, ergo higgyünk neki, mivel a legtöbbje innen-onnan összelopkodja a bemutatókat. Sokszor egy hasábon belül is közölnek egymásnak ellentmondó adatokat - sajnos

-
Kroni1
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
"ezzel az erővel semmilyen kínai BOX.ot"
Szerintem egy olyan kínai box van ami ebben az árkategóriában játszik és minőségben van gyártva: ez a Mi Box. De ugye az zárt bootloaderes, így azzal nem lehet (igaz nem is kell) mókolni ezért kissé offtopik. Viszont fényevekkel minőségibb mint a többi kínai box 20e alatt..
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akko' disputálunk egy kicsit...
-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Majd kíváncsi leszek rá, hogy CE (Nightly) alatt megy-e a Bluetooth, mert S912-n a legújabb Nightly-n nem megy. Ugyan ez a modul van a box-omban.
-
ttt
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Bár irreleváns, de a nyák-on is fel van iratozva, hogy ez egy ddr3-as megoldás. (A ramok alatt.)
-
nagyfejü
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
szia! Ebből lessz több vagy mindegyik más?
-
trance89
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Na pont az ilyenek miatt nem vennék én soha Magicsee terméket, a sima N5-nél is voltak nem kis gondok emlékezzetek csak vissza, most ennek az újított S905X2-es verziója van itt ajánlgatva mint best buy
Az éppen elérhető legolcsóbb szirszar alkatrészekből van összedobálva, ezért van aztán hogy egyik embernél gond nélkül működik a másik pedig csak szidja mert nem úgy műkszik ahogy kell -
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Magicsee official store on Ali
kérdés inkább a LAN chip...
izgatottan várom Médiaharcos kolléga tesztjét az övéről. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Baszki
Ezek teszt nélkül dobálják ezeket piacra?
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most akkor én is szedjem szét a Magicsee n5max boxot? OMG
-
zsolt501
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez forrasztási hiba, csak azt nem értem hogy tesztelték le, mert azért illő lett volna egy tesztgépre dugni.
-
nagyfejü
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt is köszönöm!
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát ja. De mivel droid alatt működött nagy gond nem lehet.
Ír kódokat kinyomkodtam, felirtam. Mára ennyi... -
nagyfejü
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia!
Erről mi a vélemény?
T95Z Plus
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
egyelőre a hálózat nem az "Igazi"...
5G wifivel 3,2MB/s
kábellel pedig 374 KB/s !!!gondolom dtb probléma lesz...
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
na köszi, ez lejött, ki is irtam, megyek keresek egy resetgombot...
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
esküszöm megőrjít... a megfelelő fájlt akarom letölteni, de bárhogy töltöm le mindig egy 562MB-os fájl lesz belőle a 176MB helyett... és persze Rufus nem tud vele mit kezdeni.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
ok, meg van a szerver és a fájlok. a te linkelt fájlod az valami más lett letöltes után...
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
asszed' foglalkoztam a tr99-essel? nem hm környezetben lesz használva, pont elég oda a droid-kodi, még egy moviesharkot telepítek nekik, oszt' pont elég.
na megyek töltögetek egy kis CE nightly-t...egyszerűen csak a legutolsó nightly-t kell tölteni?
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Egyelőre droidot néztem. Ugyan az a véleményem mint a tr99 boxrol, outofthebox használható, egy különbség, hogy nincs annyi eloteleputett cucc és a Kodi az Kodi. A remote tanítható valamennyire, viszont baromi kemény a kapcsolási nyomása.
Keresek egy sd-t... -
lacko6
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére

-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A mostani boxom nem rootolt mégis simán átmásoltam a remote fájlt a ce nek kártyára.Azmeg majd én eldöntöm, hogy én mi alapján veszek boxot a saját pénzemen, okoska.
-
gyűrű
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia, nagyon szépen köszönöm a segítségedet, de nincs multimeterem se, ilyen pici áramkörökbe nem merek nyúlni semmivel. . Jövő hétig még játszom vele, aztán majd eldöntöm mi legyen, és kereslek majd.

-
gyűrű
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
: ) annyira pici a cucc hogy nem merem forrasztani.. nincs is olyan pici pákám..
-
gyűrű
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, ha megy az ssh akkor nekem is ilyenek voltak.
Megnézem azért. Szétszedni nem akarom, legfeljebb visszaküldöm ha nem lesz jó, vagy végső esetben egy usb-s lan...
Más: ha egy 912-ről csinált CE backupot felteszek egy 922-re az nem csinál problémát?
Vagy inkább csak Kodi backupot lehet.. -
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pedig működik a inject_bl301 GT-King-el is, persze ismerve a gyártó termékeit simán benne van, hogy van olyan példány amelyikkel nem. RevB-vel okés.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Leginkább az SBC-ken segít illetve a config.ini-t is érdemes hozzá igazítani.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy az injection után még be is kell állítani a megfelelő kapcsoló kodra.
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ok értem és hagyom így ahogyan van.

Most bekapcsolja és a mini bill meg használom.
Egy érdekesség. KIkapcsoltam és utána átmentema necoolre és azt is kikapcsoltam a távjával és közben ezt meg bekapcsolta. Egyébként is a mecool távja beleszól az LG TV be is kikapcsolja ha nem fordítom eléggé oldalra. Van itt összefonódás bőven.
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Most így vissza olvasva megvolt a hsz csak bezavart a többszőr említett "TX5 MAX" ezért nem foglalkoztam tovább vele. A linkelt "inject_bl301" nekem sajnos csak a guglival menne.

Azért köszönöm az ismételt segítséget.
Megpróbálom a másolást.
Bekapcs megy
De jó volna szóra bírni at egész távot. Na majd idővel az is megoldódik gondolom. -
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia!
Ismételten végig olvastam a posztjaidat és itt megakadt a szemem, hogy nálad is film lejátszás közben lagol, akadozik a lejátszás. Nálam pl az AQUAMAN filmnél volt ez a jelenség. A saját 100 lanon meg simán ment.
De a droid alatt wifivel meg szintés akadás nélkűl lejátszotta. Kpróbálnád nálad is ezt a variációt? Mert akkor ha nálad is menne wifin a CE-ben keresném a hibát.
Más Te hogyan tudtad a távját munkára bírni? Nekem meg se mukkan CE alatt.
-
kovakovi77
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Bocs, hogy bele vau-vau, de ez a zárt bootloaderes box annyira zárt,
hogy Armbian, debian, Libreelec tökéletesen fut rajta.
Kis reszeléssel a dtb-t is hozzá igazítottam és már wifit is viszi mindegyik rendszer.
Egyedül a CoreELEC-kernelét nem hajlandó meg enni (talán az aosp-mivolta miatt, de ez csak tipp).
1GB eth és a wifi is csodásan megy max sebességel.
Ha lenne időm foglalkoznék vele de egyenlőre elvagyok havazva kismillió más dologgal. -
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
azért maradhatok?
vagy nem?csak az érdekesség miatt, a külső vincseszteres megjegyzésére reagálva írtam ezt a tipust, nemtudtam, hogy ebbe a topikba csak olyan eszközökről szabad beszélni, amit alá lehet rendelni a CEsítésnek
-
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
nekem nem jött le, hogy CE/LE telepítési kényszere lenne

-
nyirzoz
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Látom a smiley-t nem láttad a bejegyzés végén.
Egyébként milyen feladatokhoz nem elegendő a 2G RAM?
Játékot nem hiszem, hogy ezen sokan futtatnának.@blakey
Egyre izgibb...
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tévedsz, egyből használható és mindene meglesz.
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Áfamentes? Vagy csak ha átcsúszik, aliexpressen is láttam egyébként 55$-ért 4/32GB, de a leírás nem egyértelmű:
7.Ethernet:Gigabit 10/100M Standard RJ-45, it provides faster and more stable Internet connection.
A specifikációknál csak Ethernet: 100M ír, meg itt is hiányos CPU: Amlogic S905 Quad-core 64-bit X2 lemaradt, viszont EU plug US $55.32.
Nem hiszem, hogy ugyanabból a verzióból csináltak kétféle LAN-al szereltet, valamelyik leírás nem pontos, vagy 100 vagy 1000 mindkettő.
-
Jakuu
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
En inkabb a Blitzwolf toltoit javasolnam, nem sokkal dragabb, de sokkal minosegibb termekek, mint az Ugreen.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Így már érthető, hogy az 1 külső és az 1 belső antenna lesz benne, de hogy nem túl izmos az is biztos, ezeket a belső antennákat nem tartom túl sokra, igaz sok külső antenna is elég katasztrofális tulajdonságokkal rendelkezik, routeres és wifis fórumokon sokat lehet ilyenekről olvasni sajnos.
Az hogy milyen wifi chip van benne sokszor csak egy dolog, még jobb céges laptopoknál is elkövetik azt a hibát, hogy borzalmasan gyenge antennát raknak bele, illetve az antenna kábel is nevetséges. -
z1RoX
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Egyébként CE re jó megoldás lesz ez a tanix? Ki be kapcs fog működni esetleg? Cec táv?
-
z1RoX
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Veszem is köszi.

-
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia!
KB az összes BOX.ban így működik, ha WiFi.n vagy kapcsolódva, és közben bedugod a LAN kábelt akkor a LAN lesz az elsődleges kapcsolat, a wifit nem fogja használni!
Ez igaz a Linux-ra (bontja a kapcsolatot), de nálam az S912-es box nem így gondolta. Simán forgalmazott a Wi-Fi-n keresztül is, meg a LAN-on is egyszerre. Újraindítás után már csak a LAN ment, a Wi-Fi nem is kapott IP címet. Arra már pontosan nem emlékszem, hogy LE vagy CE volt, de talán valamelyik CE Nightly volt.
-
z1RoX
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor honnan veszel vagy használsz tápot? Az érdekelne engem is

-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát ott tartok, hogy megy a lan és a wifi is de a wifi egy kalap sz@r.
Akadozva viszi pl az AQUVAMAN-t, LAN-n meg simán gördülékonyan megy a film.
A távom tökéletesen halott volna valami megoldás. Rádiós tapis bill-l megy most.
Még bekapcsolni sem tudom.
Átmentem a droidra, na ott megint HDR-re tette a TV-t és 2160p-re tette a menüt de ott megy a táv.
De ha a lan kábel be van dugva egyedűl a YT megy semmi más a google play wifi csatlakozást kér és csak akkor van wifi ha kihúzom a kábelt.
Itt droidon meg simán megy a 4K HDR film a wifin. 256 Mb sebességet mértem. -
z1RoX
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tanix nekem is tetszik, de sajnos az összes elfogyott.. CE rakod majd rá?
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezt értem de be volt dugva a lan kábel és nem volt hajlandó semmit a kodi lejátszani és a hardvernál írta ki, hogy foglalt a hálózat. Ez mind azután tőrtént miután beírtam a wifi jelszót és késöbb ujaraindítottam a boxot na akkortól szünt meg mindenféle hálózati kapcsolat. Most nincs bedugva és feltelepűlt e CE csak a táv halott. Nagyon kevés sorozatot talál meg míg a másik 912 boxom ugyan azen beállításokkal megtalálja.

80 cm-re van a box a Router alatt. -
zsolt501
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
1 külső antennával kétlem hogy rendesen fog az a 867Mbps menni, igaz hogy a leírásában Dual-band 2X2 szerepel, de mint az elején írtam erős kétségeim vannak ez ügyben... hacsak nincs belső antennája is.
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszönöm ugyan ezt megcsináltama .15-l de reset gomb nélkűl.
Most írtam ki a 17-t csinálom a resetes megoldással csak az asszonykám kézbe vette a TV távot. Majd megy főzni aztán én jövök én úgy is ráérek.
UI: Egyébként a wifin nem valami jól ment a 4K film, állandóan bufferelt.

Összeakadt a droidban a wifi és a LAN kapcsolat és addig nem ment a wifi míg ki nem húztam a LAN kábelt. KODI-ban azt írta nincs hálózati kapcsolat vagyis foglalt volt. De a youtube az ment. Ilyet még nem tapasztaltam.
-
gyűrű
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi az infót, az enyém talán jövőhéten jön, kiváncsi vagyok jó lesz-e..

-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
USB3-as pendrive cserélve egy bitang Sandisk microsd-re. Hát klasszisokkal jobb, majdnem mintha Nandról futna.

Pelican: Pedig elég gáznak látom a 2012-es 55-ös Sony-m után. Persze lehet ebben az is benne van, hogy azt is 3 m-ről néztem, meg a mostani 65-ös Qledet is és még nem állt át a szemem. Szégyen nem szégyen néha a sírás kerülget egyes jeleneteknél, mikor minden más tulajdonságban magasan veri a konkurenciát. Feketében is. Szerintem Oled szintű feketéje van, amikor full fekete a kép, lekapcsolja a háttér világítást, csak az a qrva mozgás ne baszná a szemem.
Esetleg az erősítő tv közötti HDMi kábel cseréje hozhat pozitív változást? Mert az még a régi rendszeré, az pedig van már vagy 5 éves. Másra már nem tudok gondolni, a végén tényleg cserélve lesz egy XF9005-re.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Végett = céljából. Ez a mondat így értelmetlen.
Gondoltam jó ha tudod, peace -
gyűrű
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen, szerintük a jumpertől megjavult..

Majd írd meg hogy a tiéd jó lett-e.. -
Indiant
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
A MAGICSEE N5 Max-on a kijelzőt ki lehet kapcsolni, hogy ne világítson lejátszás közben?
-
tlala
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi szépen!
-
tlala
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tudnál egy MAGICSEE N5 Max linket dobni 40 dolcsiért? Köszi.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem nincs baja a droidnak. Működik. YouTube app is 2160p stream jon. Villámgyors minden.
Valószínűleg egy kollégámé lesz simán csak tv-re kötve. Amíg nincs stabil CE rá addig nem szivatom magam egy-egy CE frissítés utáni tavszervizzel...
Azért az, hogy fhd-ban dd-dts passthrough megy bármi mokolas nélkül, hatalmas fejlődés. A 8276-os soc meg csak upscale fhd-ban ment, az S905 droid is gagyi volt ehhez képest (2x pénzért). Lehet, hogy még a fr switch is menne a külső app beállítással.
Magamnak magicsee N5 van úton 39eur áron, arra majd megy a CE nightly, mert saját lesz. -
walter70
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
CoreElec alatt nem működik,android alatt nem is próbáltam.Akkor az lesz a megoldás amit Pelican leírt?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor a kollégának kicsi a keze, vagy nekem nagy...

Ez az S905X-nek árult S905W box?bl4ze: az kb. akkora, mint az A95X.
-
bl4ze
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A KM8 P is brutál pici

-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
És ez már tudná helyettesíteni az ugreent?
Igaz a képen RTL-8053 van írva. Rákérdeztem. -
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kaptam űzit Alitól
Dear friend,
Chipset: GL3520+RTL8153
any question,pls contact us
best regards,
Elaine -
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, hol találtad a leírást és kerestem vagy 1 órán át de sehol még a gyártó oldalán sem volt róla említés.

Akkor maraduk egy ugreen sima 1000-nél a hub nem létszükséglet. Van belőle 3 db. -
Egon
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ebből melyik verziót érdemes venni, kell a külső táp?
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Erről mi a véleményed? Jó lenne?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az RT-AC65P-t 21990 Ft-ért vettem...
Ha viszont a közel azonos sebesség ellenére szaggat a film, akkor a Kodi cache-elésével kell játszani. Az iperf3 a fizikailag átvitt adatmennyiséget méri, ha folyamatosan olvasna a Kodi, akkor nem akadhatna... Nyilván a késleltetés jóval magasabb, amivel esetleg nem számol a Kodi... -
Egon
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hol vetted, Aliexpress?
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor a Xiaomi 3g routeremet be kell üzemelnem? Már 1 éve meg van.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak, hogy lássuk, hogy valós az eredmény 433 Mbps-es linken, itt egy iperf3 eredmény (5 szálon):
Server listening on 5201-----------------------------------------------------------Accepted connection from 192.168.50.47, port 40607[ 5] local 192.168.50.53 port 5201 connected to 192.168.50.47 port 40609[ 8] local 192.168.50.53 port 5201 connected to 192.168.50.47 port 40611[ 10] local 192.168.50.53 port 5201 connected to 192.168.50.47 port 40613[ 12] local 192.168.50.53 port 5201 connected to 192.168.50.47 port 40615[ 14] local 192.168.50.53 port 5201 connected to 192.168.50.47 port 40617[ ID] Interval Transfer Bitrate[ 5] 0.00-1.00 sec 7.96 MBytes 66.8 Mbits/sec[ 8] 0.00-1.00 sec 8.30 MBytes 69.6 Mbits/sec[ 10] 0.00-1.00 sec 7.94 MBytes 66.6 Mbits/sec[ 12] 0.00-1.00 sec 7.79 MBytes 65.4 Mbits/sec[ 14] 0.00-1.00 sec 7.89 MBytes 66.2 Mbits/sec[SUM] 0.00-1.00 sec 39.9 MBytes 335 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 1.00-2.00 sec 8.17 MBytes 68.6 Mbits/sec[ 8] 1.00-2.00 sec 7.79 MBytes 65.4 Mbits/sec[ 10] 1.00-2.00 sec 7.52 MBytes 63.1 Mbits/sec[ 12] 1.00-2.00 sec 6.68 MBytes 56.1 Mbits/sec[ 14] 1.00-2.00 sec 8.80 MBytes 73.8 Mbits/sec[SUM] 1.00-2.00 sec 39.0 MBytes 327 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 2.00-3.00 sec 8.31 MBytes 69.7 Mbits/sec[ 8] 2.00-3.00 sec 7.91 MBytes 66.4 Mbits/sec[ 10] 2.00-3.00 sec 6.99 MBytes 58.6 Mbits/sec[ 12] 2.00-3.00 sec 7.22 MBytes 60.6 Mbits/sec[ 14] 2.00-3.00 sec 8.31 MBytes 69.7 Mbits/sec[SUM] 2.00-3.00 sec 38.7 MBytes 325 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 3.00-4.00 sec 7.98 MBytes 67.0 Mbits/sec[ 8] 3.00-4.00 sec 8.48 MBytes 71.1 Mbits/sec[ 10] 3.00-4.00 sec 6.99 MBytes 58.6 Mbits/sec[ 12] 3.00-4.00 sec 7.74 MBytes 65.0 Mbits/sec[ 14] 3.00-4.00 sec 8.16 MBytes 68.5 Mbits/sec[SUM] 3.00-4.00 sec 39.4 MBytes 330 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 4.00-5.00 sec 9.65 MBytes 80.9 Mbits/sec[ 8] 4.00-5.00 sec 6.60 MBytes 55.3 Mbits/sec[ 10] 4.00-5.00 sec 8.33 MBytes 69.9 Mbits/sec[ 12] 4.00-5.00 sec 7.99 MBytes 67.0 Mbits/sec[ 14] 4.00-5.00 sec 7.63 MBytes 64.0 Mbits/sec[SUM] 4.00-5.00 sec 40.2 MBytes 337 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 5.00-6.00 sec 9.27 MBytes 77.7 Mbits/sec[ 8] 5.00-6.00 sec 8.48 MBytes 71.1 Mbits/sec[ 10] 5.00-6.00 sec 8.28 MBytes 69.5 Mbits/sec[ 12] 5.00-6.00 sec 6.75 MBytes 56.6 Mbits/sec[ 14] 5.00-6.00 sec 7.39 MBytes 62.0 Mbits/sec[SUM] 5.00-6.00 sec 40.2 MBytes 337 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 6.00-7.00 sec 8.33 MBytes 69.9 Mbits/sec[ 8] 6.00-7.00 sec 8.52 MBytes 71.5 Mbits/sec[ 10] 6.00-7.00 sec 7.97 MBytes 66.8 Mbits/sec[ 12] 6.00-7.00 sec 7.45 MBytes 62.5 Mbits/sec[ 14] 6.00-7.00 sec 7.12 MBytes 59.8 Mbits/sec[SUM] 6.00-7.00 sec 39.4 MBytes 330 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 7.00-8.00 sec 7.75 MBytes 65.0 Mbits/sec[ 8] 7.00-8.00 sec 6.78 MBytes 56.9 Mbits/sec[ 10] 7.00-8.00 sec 8.35 MBytes 70.1 Mbits/sec[ 12] 7.00-8.00 sec 7.71 MBytes 64.6 Mbits/sec[ 14] 7.00-8.00 sec 8.31 MBytes 69.7 Mbits/sec[SUM] 7.00-8.00 sec 38.9 MBytes 326 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 8.00-9.00 sec 8.73 MBytes 73.2 Mbits/sec[ 8] 8.00-9.00 sec 7.67 MBytes 64.3 Mbits/sec[ 10] 8.00-9.00 sec 7.68 MBytes 64.4 Mbits/sec[ 12] 8.00-9.00 sec 8.33 MBytes 69.9 Mbits/sec[ 14] 8.00-9.00 sec 7.26 MBytes 60.9 Mbits/sec[SUM] 8.00-9.00 sec 39.7 MBytes 333 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 9.00-10.00 sec 8.98 MBytes 75.3 Mbits/sec[ 8] 9.00-10.00 sec 7.67 MBytes 64.3 Mbits/sec[ 10] 9.00-10.00 sec 7.13 MBytes 59.8 Mbits/sec[ 12] 9.00-10.00 sec 7.47 MBytes 62.7 Mbits/sec[ 14] 9.00-10.00 sec 7.42 MBytes 62.2 Mbits/sec[SUM] 9.00-10.00 sec 38.7 MBytes 324 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ 5] 10.00-10.03 sec 187 KBytes 57.6 Mbits/sec[ 8] 10.00-10.03 sec 225 KBytes 69.4 Mbits/sec[ 10] 10.00-10.03 sec 255 KBytes 78.6 Mbits/sec[ 12] 10.00-10.03 sec 219 KBytes 67.7 Mbits/sec[ 14] 10.00-10.03 sec 214 KBytes 65.9 Mbits/sec[SUM] 10.00-10.03 sec 1.07 MBytes 339 Mbits/sec- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -[ ID] Interval Transfer Bitrate[ 5] 0.00-10.03 sec 85.3 MBytes 71.4 Mbits/sec receiver[ 8] 0.00-10.03 sec 78.4 MBytes 65.6 Mbits/sec receiver[ 10] 0.00-10.03 sec 77.4 MBytes 64.8 Mbits/sec receiver[ 12] 0.00-10.03 sec 75.4 MBytes 63.0 Mbits/sec receiver[ 14] 0.00-10.03 sec 78.5 MBytes 65.7 Mbits/sec receiver[SUM] 0.00-10.03 sec 395 MBytes 331 Mbits/sec receiver -
darvinya
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
905X és 905W nem ennyire takarékos.
905X képes film alatt 75°C-ra felmenni, 905W pedig már normál 2x2-es Alu bordát meghállálta, mert eltünt a gondolkodási idők, CPU freki visszavétel miatt.Pici kínainak, nem az a jó, hogy Te 6+ hónapig használd, hanem azon belül vedd az újat.
Eddig mindegyiknek tápja rossz volt, azaz 10V-os ágba rakták a 16V-os elkot (ami nem baj), 16V-os ágba rakták 10V-os elkot (ez már biztosan kinyírodik). -
darvinya
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
S engem szóltak le, hogy írtam nem jó a hűtés.
Mivel pont ugyanilyen a X96mini.
Meg persze fizikai hőkapcsoló bekapcsolását film alatt. -
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Persze, tudom. De iperf3-al is stabilan ezt a sebességet hozza. Ezért is írtam, hogy meglepően jól teljesít az a router...
A speedtest egyébként nem a maximumot méri. Igaz, nem az éppen aktuális, de nagyjából ez a metódus most is. Tudom, mert egy projekt kapcsán én is sokat foglalkoztam vele és ezzel megegyező metódust kellett C-ben fejlesztenem.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez erősen AP és kliens függő. Pl. egy Asus RT-AC65P-vel 433 Mbps-es linken 323 Mbps át is jön.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ok. Mondom én is, kis money back-el még jobban megéri...
-
Formaster
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pl Smart IPTV appon belül vannak funkciói a színes gomboknak. Nem tudom ebben az esetben helyettesíti-e valami más. De ránéztem, a távkapcsolón vannak ilyen gombok.

-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
A fejlec nem számít szerintem, mert ott mindent listáznak, az opció választékot kell nézni.
CE oldalon volt egy bejegyzés, azt írta megy a CE és vfd is, de a BT és wifivel kapcsolatban nem igazán sikerült érthetően írnia... -
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez szerint (Ali official magicsee store) nem:
package
1 x TV BOX
1 x HD Cable
1 x Remote control
1 x manual
1 x Power adapter
Note ;There are options for your choice .if you need the air mouse please choice the right option .thanks
Also please note n5 max options:2G+16G.4G+32G/64G,choice the right one.
2G+16G Ethernet 100M
4G Ethernet 1000M -
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez az N5 max elgondolkodtató, hogy rendeljek egyet és a tr99-et meg eladnám.
Persze kérdés, hogy a bootloader nyitott vagy zárt. A tr99-rol azt írták ce fórumon, hogy megy rajta a CE. Erről az N5-rol írt már vki CE tapasztalatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself