Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én idáig 2x voltam az államokban (csak nyaralni), és a határon mindig megkérdezték, hogy meddig akarok maradni. erre mondom hogy 3 hét, nyomja a pecsétet aztán viszlát. én úgy tudom hogy mindig annyi időre adják a tartózkodásit, ameddig bejelentetted hogy maradni akarsz, vagy nem?
-
törölt tag
amerika guruk, vessetek ide egy pillantást, és mondjatok véleményt légyszi: [link]
elvileg ez egy floridai állásközvetítő, alapmunkákat kínálnak (takarítás, építkezés, stb...). felhívtam őket, és azt mondják hogy teljesen feketén dolgoztatnak, tehát turistavízummal is lehet menni. (ez már megvan nekem). előre nem kérnek pénzt, csak majd a fizuból vonnak le 300 dolcsit (hetenként 50-et).
sajnos nem tudom eldönteni hogy lehúzás-e a dolog, és ha igen, akkor hol a csapda? próbált már valaki hasonló közvetítőt?
a másik fontos kérdésem az lenne, hogy a határnál belépéskor meg kell mondani hogy mennyi időt akarok amerikában tölteni, és ha ez több mint 2-3 hónap, akkor jó esélyell be sem engednek. van valami mód arra, hogy helyben hosszabbítsam a tartózkodási engedélyt, mivel én legalább 6-12 hónapot maradnék.... (a vízumom 2015-ig jó)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest