Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz _Yvorl_ #460 üzenetére

én idáig 2x voltam az államokban (csak nyaralni), és a határon mindig megkérdezték, hogy meddig akarok maradni. erre mondom hogy 3 hét, nyomja a pecsétet aztán viszlát. én úgy tudom hogy mindig annyi időre adják a tartózkodásit, ameddig bejelentetted hogy maradni akarsz, vagy nem?

törölt tag

amerika guruk, vessetek ide egy pillantást, és mondjatok véleményt légyszi: [link]

elvileg ez egy floridai állásközvetítő, alapmunkákat kínálnak (takarítás, építkezés, stb...). felhívtam őket, és azt mondják hogy teljesen feketén dolgoztatnak, tehát turistavízummal is lehet menni. (ez már megvan nekem). előre nem kérnek pénzt, csak majd a fizuból vonnak le 300 dolcsit (hetenként 50-et).
    sajnos nem tudom eldönteni hogy lehúzás-e a dolog, és ha igen, akkor hol a csapda? próbált már valaki hasonló közvetítőt?

a másik fontos kérdésem az lenne, hogy a határnál belépéskor meg kell mondani hogy mennyi időt akarok amerikában tölteni, és ha ez több mint 2-3 hónap, akkor jó esélyell be sem engednek. van valami mód arra, hogy helyben hosszabbítsam a tartózkodási engedélyt, mivel én legalább 6-12 hónapot maradnék.... (a vízumom 2015-ig jó)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák