Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
De mi kérdez? Mióta létezik a steam app kb egyszer láttam olyan 12 éve felugrani a survey ablakot..... Rakás szar ez a statisztika. Ez kb annyit ér mintha pl a lidl csinálna egy éves statisztikát ugy hogy csak az én vásárlásaimat nézi... Na kb ennyire lehet komolyan venni a steameset is... nem mellesleg állítom a fele felhasználó bázis ahogy felugrik ez az ablak ( már ha vaélaha felugrik) zárja is be a vérbe
-
szarnyasdino
tag
A pc-snek nek sem kell betolja a csicska lassú alap ssd-t és nézni a te és hozzád hasonlók techno mantráját a "mi lenne HA" dolgokkal kapcsolatban...
Tudom hogy jó érzés leírnod ,de a valóság azt mutatja totál felesleges mivel a tények makacs dolgok...Majd elhiszünk "mindent IS ami papíron csúcs techno állítólag" ha azt látom hogy adott lesz egy game ami 5xxMB/seces totál alap sata ssd-n játszhatatlan vs akármilyen nem sata-s ssd-n ami teszem azt 3000+ MB/seces totál játszható... Ilyen nem lesz. Mivel pc-n ezek az ssd-k máig alapok a gépekben és a pc-s felhasználo tábor jóval nagyobb mint az összes konzol tábor együttvéve valaha is lesz -
szarnyasdino
tag
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Legbrutálabb gépigényű játékoknál sincs ott a gépigényben hogy SSD DE 5500+ MB/s
Hogy miért? Mert a "mezei" 5xx MB/s-eshez képest játékokban kb egy dekával nem jobb a csillió mb-os platina áras ssd.. Ez később se igen fog változni majd meglátod.
Urban legendeket lehet mandtrázni azt tudják nagyon látjuk évek óta azt a valóság köszönö viszonyban sincs a legendákhoz kapcsolodóanSzóval viccnek jók ezek a legendák, nevetjük őket
-
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Egy kb 500K-s géphez amiben kb egy 9070XT(?) erő lesz lesz ,ki fog venni erősebb eGPU-t?? Monjduk számomra a gép léte is mindfuck,mert nem látom a célközönséget kiknek készítik. Mert a konzolos az letojja a pc-t a pc-s meg azért pc-s mert nem érdekli a konzol és a zártsága...Ha a series gépek eladása bukás volt ez egyenesen katasztrófa lesz harmad annyit se adnak majd el ebből ezt most megmondom
-
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
-
szarnyasdino
tag
Velem nem vetetnek meg semmit. Nekem amd kártyám van. Ezek a felskálázó dolgok nem érdekelnek. Ha egy game 30 fps akkor annyi. Nem kapcsolom be a fsr-t. Sőt engem pl a ray tracing sem érdekel mivel kb semmit nem ad a játékokhoz azonkivül hogy rettentően leszedné az fps-t.
Szóval én tök jól elvagyok a "buta" "lassú" beállításaimmal
-
szarnyasdino
tag
[Intel Core Ultra X9 388H "Panther Lake" iGPU Doubles AMD "Strix Point" Performance in Cyberpunk 2077]
Asztali fronton durva lenne egy ilyen
De kb álom 
-
szarnyasdino
tag
Lassan lehet a topik nevébe egy negyedik tagot is tenni. Kína végre odacsapott a piacnak
[Megérkezett Kína első igazi gamer videókártyája, és kegyetlenek a számok]
-
szarnyasdino
tag
Azt hol tudom megnézni (van-e valami lista) , hogy melyek azok a játékok amik alapból "kikapcsolhatatlan ray tracinggel" rendelkeznek?
-
szarnyasdino
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
"felelnek érte" Ez jó volt
Amit ők maguk csinálnak is kokányság lett (metal gear) szóval biztos rá se néztek erre sem mi is készült. De ez manapság mindenhol így van nem egyedi a dolog... a lényeg tegnapelőttre hozzon pénzt minél többet. -
szarnyasdino
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
"Konami-tól nem is szabad elvárni jó PC portot"
Még szép mivel ők ezt csak kiadták így semmi közük hozzá milyen a port
Konami gyakorlatilag annyit csinál a silent hill cimmel mostanában hogy "bérmunkába" kiadja őket.. -
szarnyasdino
tag
[Dying Light The Beast teszt]
Az intel B580 veri az 5060Ti-t... ilyet miért nem tud minden játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De kb álom 
Remélem ,hogy ez nem igaz