- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
Én pontosan ugyanezt mondtam pár napja, hogy "fentről" nézve egész jó a fury (fury x-hez képest) viszont sokan elfelejtették hogy van 390x is, ami majdnem ugyanott helyezkedik el.
úgy gondolom hogy ha tudna normális mennyiségben fury-t gyártani az amd, nem is létezne a 390x, mert nem lenne értelme.
-
Ebben van valamennyi igazság, másrészt viszont a nincs rajta sapka tipikus esete. A 390X szerintem teljesen vállalhatatlan azzal a fogyasztással, és ha már 390X, akkor inkább 290X, és ha már 290X, akkor inkább már 290.
A gond sokkal inkább az, hogy a custom Fury Pro-k 550 helyett 570-580-ba kerülnek, miközben a 980 lejjebb kúszott 480 környékére. Kéne legalább 50 dollárt vágni az áron, de az is hogy néz ki, hogy ma jelent meg x áron, holnap meg árcsökkentenek rajta(#8034) gollo91:
Pl. ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest