Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Ja majd még a végén annak kell bocsánatot kérnie, aki kételkedik az AMD-ben?
Azért voltak itt az évek során olyan kijelentések, amik közel sem lettek úgy. Azok mindig el vannak felejtve valahogy. Az amd is valahogy ilyen. 
Azért szerintem azt el lehet ismerni, jogosan állhat valaki negatívan az amd felé az ígérgetésekkel szemben. A lehetőség mindig náluk van de sosem élnek vele. Lehet most lesz egy nagy lehetőség ami csak össze jön de pont ezért kételkedünk benne, mert valami mindig el van cseszve.
Abban is van valamennyi realitás, hogy lehet hogy ellépnek ezek a kártyák (amd) DX12 alatt, de lesz ere válasz. Ennek ellenére nem lehet ezekről reálisan beszélni, mert vagy minden napra jut egy amd mese amit Abu akar megetetni, vagy azt kell olvasni, hogy az NV karikat úgyis el lehet dobni.
Lassan negatívat nem lehet írni, egy újonnan megjelenő amd zászlóshajóra, mert az mind felnagyolás, tökéletes úgy ahogy van. Ne ezek amik kicsik unalmasak már és ezekből indulnak ki az értelmetlen viták... -
Milka 78
nagyúr
Hidd el,hogy mea culpa,trikó tépés és öröm könnyek közt fogunk berohanni ide (én már vezekeltem a Titan X-es kollégáknál).Nem szégyen beismerni a tévedést...jól esett volna nekem is amikor le lettem hülyézve,hogy az FX a jövő és mekkora dilettáns vagyok,hogy 2x is 4 magos i5-öst vettem amit dobhatok ki,mert ugye az elavult...csak ugye a jövő az nem jött el vagy már el is ment...én meg csak tolom tolom az i5-el koppig kihajtva az agyon oc-zett karimat ahol az FX már rég köhög.Rohadtul jól eset volna nekem is egy bocsánat kérés!

Hozzá teszem neki is nekem is szándékunkba állt Fury X-et venni,(hála istennek) nem pénzügyi akadájai vannak a vásárlásnak.
El hiheted nem szeretne senki egypólusú világot ahol nincs konkurencia.Ne legyen úgy beállítva,hogy a káröröm beszél belőlünk,inkább a csalódottság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Azért voltak itt az évek során olyan kijelentések, amik közel sem lettek úgy. Azok mindig el vannak felejtve valahogy. Az amd is valahogy ilyen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)