Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Laja333 #6169 üzenetére
Persze, BS-re is rá lehet fogni, hogy a táp a hibás.
Totál butaságot ne írjunk legalább... Annyi a különbség amit te mondasz nem igaz. Konkrét esetről írtam a táppal kapcsolatban, meg tudod nézni a topikban. Amúgy meg volt egy cikk még megjelenés után, hogy a tekercsekre oda fognak figyelni és lám a panaszok sem jöttek.
Amúgy nem tudom emlékszel-e a 290/X megjelenésére, milyen coil whine parázások mentek. Aprón árulták őket kiemelve, hogy coil whine mentes. Persze lehet neked nem első napos vétel volt a kártya így nem emlékszel...A hűtéssel meg ref-en kívül nincs gond.
Ez megint nem igaz, de nem megek bele újra abba ami ezerszer ki lett tárgyalva.
Ha ilyen értelmetlen elfogult példákat tudsz csak hozni akkor kár reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest